banner564

Vahşet

DAÜ’de okuyan 20 yaşındaki Tevfik Utku Polat, kız meselesi yüzünden tartıştığı 19 yaşındaki oda arkadaşı Tevfik Uzunoluk’un boğazını keserek yaşamına son verdi

Vahşet
banner598



Hüseyin ÇİÇEK
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İç Mimarlık Bölümünde okuyan ve aynı yurtta aynı odayı paylaşan iki arkadaşın kız meselesi yüzünden başladığı ileri sürülen tartışması, bu sabah saatlerinde benzeri görülmemiş bir vahşetle sonuçlandı. Ülke genelinde infial yaratan olay, 20 yaşındaki Tevfik Utku Polat isimli öğrencinin, aynı odayı paylaştığı 19 yaşındaki Tevfik Uzunoluk’u boğazı ve vücudunun farklı noktalarından birçok kez bıçaklaması sonucu gerçekleşti. Oda arkadaşını öldüren Tevfik Utku Polat, olaydan sonra polise giderek teslim oldu ve korkunç cinayeti anlattı.

Ölen de Tevfik, öldüren de…
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, DAÜ Kampüsü içerisinde bulunan Alfam Öğrenci Yurdunun 263 numaralı odasında kalan Tevfik Uzunoluk ile Tevfik Utku Polat İç Mimarlık Bölümü birinci sınıf öğrencisiydi.
Aynı odayı paylaşan iki arkadaşın dün gece saatlerinde kız meselesi yüzünden başladığı iddia edilen tartışması tüyler ürperten bir cinayetle sonuçlandı.

Şizofren olduğu ileri sürüldü…
Tartıştığı arkadaşı Tevfik Uzunoluk’un boğazını kesen ve defalarca bıçaklayan Tevfik Utku Polat, korkunç olaydan sonra bugün saat 00.30 sıralarında Gazimağusa Polis Karakolu’na giderek teslim oldu.
Okul arkadaşlarının şizofren olduğunu ileri sürdüğü Tevfik Utku Polat’ın anlattığı dehşet verici olaydan sonra Alfam Öğrenci Yurdu’na giden polisler, 263 numaralı odada Tevfik Uzunoluk’un kanlar içerisinde kalmış cansız bedenini buldu.

Bugün mahkemeye çıkarılacak…
Vahşi cinayetin ortaya çıkmasından sonrası yurtta ve kampüs içerisinde kelimenin tam anlamı ile infial yaşandı. Çok sayıda polis olay yerine giderek gerekli incelemeleri yaptı, yurtta kalan diğer öğrencilerin ifadesine başvurdu.
Kampüs içerisinde ve cinayetin işlendiği öğrenci yurdunda geniş güvenlik önlemi alan polis, olay yerinde uzun bir süre inceleme yaparak delil topladı. Olaydan sonra polise giderek teslim olan ve korkunç cinayeti anlatan Tevfik Utku Polat’ın bugün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2015, 10:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 8 yıl Önce

benimde çocuklarım okuyor orda anacak idarenin güvenlik konusunda eksiksiz olduğuna inanmıyorum sorma gir hanı okulda parayı veren herkes tımarhanelikte olsa okuyabilir. herşey ticari olmuş yazık değilmi şimdi o anne babaya çocuklarını buraya okumaya gönderdiler. olanlar bakın. idareye daha farklı görevler düşüyor.

misafir
misafir - 8 yıl Önce

sanki mahgemeye cikinca yavrum grrimi gelcek ama cezasini hspisanede ceksin ailesine ne demeli cocuk rahatdizdi msdem neden bildirediniz

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474