banner564

Güven Yüreyi coşturdu

Cumartesi gecelerinin vazgeçilmez eğlence mekanı haline gelen Maxim Royal’de müziğin en güzel ritimleri yükselmeye devam ediyor

Güven Yüreyi coşturdu
banner598
Kuzey Kıbrıs’ta Cumartesi gecelerinin vazgeçilmez eğlence mekanı haline gelen Maxim Royal’de müziğin en güzel ritimleri yükselmeye devam ediyor. 2017 yılının en iyi çıkışını yapan ve Kıbrıs sahnelerine adını altın harflerle yazdıran Güven Yüreyi, yine fark yaratan bir geceye imza attı. Yoğun bir hayran kitlesinin olduğu gecede eskilerden günümüze en güzel şarkıları konuklarıyla seslendiren Güven Yüreyi, önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan ilk maxi single albüm heyecanını da sahneye taşıdı.
Son haftalarda özellikle albüm içinde yer alacak olan “Buna Dayanamam” isimli şarkısını Maxim Royal sahnesinde seslendiren Güven Yüreyi’den bir sürpriz haber daha geldi. Geçtiğimiz haftalarda Maxim Royal’de müthiş bir sahne performansı sergileyen Türkiye’nin son dönemlerdeki en başarılı seslerinden Derya Uluğ ve başarılı söz yazarı Asil Gök’den albümü için şarkı alan sanatçı; mutluluğunu Maxim Royal konukları ile paylaştı.
Her hafta bir klasik haline gelen en ışıltılı doğum günü kutlamaları ve sahneye gönderilen yüzlerce şampanya da gecenin ayrı renkleri oldu. Güven Yüreyi ile haftanın stresini geride bırakan konuklar hem eğlendiler hem de en güzel şarkılara eşlik ederek geride kalan kış günlerine veda edip ilkbaharın gelişini kutladılar.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2017, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473