banner564

Efsanenin zirve inadı 4-2

İlk yarısı golsüz sona eren maçın ikinci yarısında toplam 6 gol oldu ve GAÜ Çetinkaya ikinci maçını da kazanırken, Cihangir üst üste ikinci maçını da kaybetti

Efsanenin zirve inadı 4-2
banner598

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı.

Hakemler: Serhan Şimşek-Ozan Kel-Ali Karahasan.
GAÜ Çetinkaya: Ali Duvarcı-Çağrı-Tunç-Kadir-Serkan-Doğukan (Sabri dk.76)-Tansel-Barine Eko (Hakan Dk.83)-Erdinç (Sercan dk.71)-Serhan-David Annas.
Cihangir: Özgür-Ertan (H. Karavezirler dk.60)-Yannick (Özgür dk.71)-Fırat-Mete-H. Yaşınses-İsmet (Burak dk.80)-Mikail-Umut-Ümit-Amadou.
Goller: Dk.53-dk.66 David, dk.57 Doğukan, dk.90+3 Sercan (GAÜ Çetinkaya) Dk.70 Yannick, dk. 85 Amadou (Cihangir).

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde şampiyonluk hedefi bulunan GAÜ Çetinkaya konuk ettiği Cihangir karşısında ikinci yarıda atılan gollerle 4-2 galip geldi.
13. dakikada gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Tansel rakip kale önünde topla buluştu. Ancak çok yavaş vurdu ve top kaleci Özgürde kaldı.
26. dakikada gelişen Cihangir atağında, Fırat’ın kaleye 20 metreden sert şutunda kaleci Ali Duvarcı topu tokatlayarak kornere attı.   
31. dakikada yine Tansel rakip ceza alanında rakibini şık bir çalımla geçmesine rağmen yine kötü vurdu ve top yan ağlarda kaldı.
53. dakikada GAÜ Çetinkaya öne geçti. Bu dakikada rakip ceza alnının hemen dışında kazanılan serbest vuruşu Erdinç kullandı. Erdinç’in kale içerisine gönderdiği topu iyi takip eden David, kafa ile topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
57. dakikada fark 2’ye çıktı. Tansel’in pasında topla birlikte Cihangir ceza alanına giren Doğukan yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara yollayınca GAÜ Çetinkaya skoru 2-0 yaptı.
66. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan Tunç, sol taraftan çok iyi bir orta yaptı. David bir kez daha kafa ile topu ağlara yolladı ve farkı 3’e çıkardı. 3-0
70. dakikadaki Cihangir atağında, rakip defans bir türlü topu uzaklaştıramadı. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Yannick yerden sert bir vuruşla topu ağlara yollayınca skor da 3-1 oldu.
85. dakikada fark 1’e indi. Bu dakikada Cihangir rakip ceza alanının dışında serbest vuruş kazandı. Mete’nin kale önüne gönderdiği topu Mikail kafa ile geriye aşırttı. Pozisyonu iyi takip eden Amadou topu ağlar gönderince skor 3-2 oldu.
90+3’ncü dakikada Cihangir gol için neredeyse tüm takım GAÜ Çetinkaya yarı alanındaydı. Bu dakikada çok ani gelişen atakta Sercan orta alandan aldığı topla rakip kaleye kadar gitti ve yerden bir vuruşla skoru tayin eden golü attı. GAÜ Çetinkaya=4 Cihangir=2   
A-2 gençler maçını Cihangir gençleri 4-0 kazandı. 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2016, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473