banner564

GG'de hedef üç puan

Yeni sezona Küçük Kaymaklı maçı ile başlayacak olan Gençlik Gücü’nde çalışmalar devam ediyor

GG'de hedef üç puan
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in ilk haftasında K.Kaymaklı ile karşılaşacak olan Gençlik Gücü lige iyi başlamak istiyor. Gençlik Gücü Teknik Direktörü Ni̇yazi̇ Göksun yoğun bir tempodan çıktıklarını belirtirken, rakiplerinin büyük hedeflerle yola çıkacağını söyledi.

Zor bir maç olacak
Ligde yeni sezonda her maçın zor geçeceğini aktaran Gençlik Gücü Teknik Direktörü Ni̇yazi̇ Göksun K.Kaymaklı maçının da böyle bir karşılaşma olduğunu dile getirdi. Gençlik Gücü takımı olarak sezon öncesi hazırlık dönemini tamamladıklarını ve artık ligin ilk maçını beklediklerini ifade eden Göksun, kamp dönemi ile birlikte yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını söyledi. Ligin ilk haftasında karşılaşacakları rakipleri karşısında en iyi skor için uğraşacaklarını söyleyen Niyazi Göksun, istedikleri sonucu almaları durumunda ise ileriye daha keyifli bakabileceklerini aktardı.

Geçen yıldan daha iyi noktadayız
Geçen sezon ligde belli dönemlerde sıkıntı çektiklerini ve dersler çıkardıklarını aktaran Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun yeni sezonda geçen yıldan daha iyi olacaklarını ifade etti. Bu yöndeki beklentisinin yüksek olduğunu ifade eden genç Teknik Direktör transferde çok ses getirmeseler bile iyi bir takım olduklarını söyledi. Mevcut oyuncu grubuna güvenini yineleyen Göksun, zor geçecek olan sezonda iyi işler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2017, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473