banner564

Kaymak gibi galibiyet 2-1

Küçük Kaymaklı evinde Lefke’yi 2-1 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü

Kaymak gibi galibiyet 2-1
banner598
Yer: Şht Hüseyin Ruso Stadı                                              
Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Sabriye Atikoğlu, Engin Akkagün           
K.Kaymaklı: Ali, Mehmet, Çağrı, Berkem, Turgut, Hüseyin, Mahmut, Emmanuel(H.Sadıklar), Bayram(Tuğrul), Uğur, Mustafa(Remzi)                 
Lefke: Mehmet, Arif, Aykut, Yılmaz, Rahmi, Allen, Semih(Zihni), Kaan, Zekai(Kasım), Candy, Burak(Berk)                                              
Goller: Dk 35,67(P) Uğur Gök(K.Kaymaklı), Dk 79 Kasım(P)(Lefke)                     
Kırmızı Kart: Dk 71 Arif Solkanat(Lefke)

K-Pet Süper Ligi’nin 13. hafta maçında Küçük Kaymaklı konuk ettiği Lefke’yi 2-1 yenerek zirve yarışını sürdürdü.
22.dk K.Kaymaklı’nın kazandığı serbest vuruşta Mustafa Yaşınses’in sert ve düzgün vuruşu Lefke kalecisi Mehmet Özeralp’in kucağında kaldı.
35.dk: Soldan yapılan ortada ceza yayı içinde topla buluşan Uğur Gök enfes bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
39.dk: Candy’nin K.Kaymaklı ceza alanı içerisine derinlemesine pasında Burak kaleci Ali ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa vuramadı.
42.dk: Lefke defansının arkasına atılan topa hareketlenen Mamut Saine ve Allen arasındaki mücadelede ayakta kalan Mamut Saine kaleci Mehmet Özeralp ile karşı karşıya kaldığı andaki aşırtma vuruşunda top dışarı gitti.
57.dk: Mustafa Yaşınses kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Mehmet Özeralp açıyı iyi kapatınca dengesiz vuruşu Allen çizgiden çıkardı.
65.dk: Lefke sol taraftan serbest vuruş kazandı ve altı pas içine yapılan ortaya Burak iyi vuramayınca Mehmet Kaygısız topu uzaklaştırdı.
67.dk: Mamut Saine’nin ceza alanı içerisinde sert vuruşunda topa elle müdahale eden Arif oldu ve hakem Utku Hamamcıoğlu penaltı noktasını gösterdi ve atışı kullanan Uğur topu filelere gönderdi ve skoru 2-0 yaptı.
73.dk: Uğur Gök soldan son çizgiye kadar indi ve yaptığı ortaya altı pas içinde Mustafa Yaşınses istediği gibi vuramadı ve Aykut topu uzaklaştırdı.
78.dk: Turgut Kaan’ın hatalı pasında Kasım topu kazandı ve sert vuruşunda ali topu direk dibinde çıkardı, dönen topa Kaan sert vurdu ancak defans uzaklaştırdı.
79.dk: Berk kaptığı topla ceza alanına girdi ve Turgut Kaan’ın müdahalesi ile yerde kaldı. Atışı kullanan Kasım topu filelere gönderdi ve maçın skorunu belirlemiş oldu 2-1.
 Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Küçük Kaymaklı maçtan 2-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla Küçük Kaymaklı puanını 25’e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Lefke ise 14 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474