banner564

Nostalji ziyafeti

Maxim Royal, Türk müziğinin ünlü isimlerinden Ümit Besen ile keyifli bir geceye imza attı

Nostalji ziyafeti
banner598
Kuzey Kıbrıs’ta gazino konseptiyle misafirlerini ağırlayan Maxim Royal, Türk müziğinin ünlü isimlerinden Ümit Besen ile keyifli bir geceye imza attı. Rezervasyonların günler öncesinden tamamlandığı mekanda sahne alan Ümit Besen, Pamela Spencer ile yaptığı düet ile büyük alkış aldı.
Maxim Royal’de gece, Türkan Arslan’ın şarkıları ve cabaret şovun güçlü ismi Gediz’in kahkaha dolu gösterisi ile başladı. Sahne sırası Ümit Besen’e geldiğinde ise Maxim Royal’de alkışlar uzun süre susmadı. Geceye katılan konuklarına tam anlamıyla nostalji ziyafeti yaşatan sanatçı, sevilen şarkıları ile geçmişten günümüze uzanan müzik dolu bir yolculuğa imza attı.
Sahnede geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz ünlü söz yazarı Ali Tekintüre’yi anarak onun eserlerinden olan ‘’Dilek Taşı” ve  “Hangimiz Sevmedik’’şarkılarına yer veren Ümit Besen, kendisini dinleyenler arasında bulunan şarkıcı Pamela Spencer’i alkışlar arasında sahneye davet etti.  Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkarmış olduğu ‘’Başka’’albümünde düet yapmış olduğu alternatif rock müziğin başarılı isimi Pamela Spencer ile ’’Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?’’ şarkısını seslendiren Ümit Besen, ayakta alkışlandı. Konukların yoğun isteği üzerine ikili ‘’Alışmak Sevmekten Zor Geliyor’’ şarkısını da birlikte seslendirdi. 

Ünlü isimler Ümit Besen’i dinledi
Gecenin finalini bir zamanların unutulmaz şarkılarından olan “Sigarası Yaldızlı” ve “Değmen Benim Yaslı Gönlüme’’ ile yapan Ümit Besen, Kıbrıs’ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek herkese teşekkürlerini sundu. 
Geceye katılan isimler arasında Net Holding yöneticilerinden Murat Tibuk,  Türkiye’nin başarılı gazeteci ve haber sunucularından İsmail Küçükkaya ve eşi de vardı. Ümit Besen’nin eşi Emel hanımda geceyi izleyenler arasındaydı.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474