banner564

Kupa aşkına 4-1

İlk yarıyı 1-0 geride kapayan Yenicami, ikinci yarıda 2’si penaltıdan bulduğu 4 golle maçı farklı kazandı

Kupa aşkına 4-1
banner598
YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.
HAKEMLER: Serdar Bilgimer-Turgay Misk-Hakkı Emir. 
YENİCAMİ: Yusuf-Serkan-Erbay(Çağdaş)-Neval-Uğur-Serhan-H.Turan(Behiç)-H.Sadıklar(Ünal)-Esin-Adil-Batshi
M.MENEKŞE: Devrim-Yusuf-Ahmet Arıtaş-Richard-H.Özbaysal-Eren(Hasan Aksoy)-Can-Ali Bayır(Ahmet Demir)-Hasan Mani-David-Cemil(Burak
GOLLER: Dk. 55 (pen), dk. 69 (pen)ESİN, dk.85 Çağdaş, dk.90+1 Neval(YENİCAMİ)
                Dk. 2 David(M.MENEKŞE)

Abdullah ZAİFOĞLU
  2. dakikada M. Menekşe rakip ceza alanının dışında sol tarafta bir serbest vuruş kazandı. Cemil’in kullandığı serbest vuruşta Yusuf ön direkte topu kafa ile arkaya aşırttı. Pozisyonu iyi takip eden David kafa ile topu ağlara yollayınca M. Menekşe 1-0 öne geçti. 
  21.dakikada gelişen Yenicami atağında Batshi’nin pasında kaleci Devrim müsait pozisyondaki Esin’den önce topu ayakları ile uzaklaştırdı.
  36. dakikada rakibine faul yapan Can ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
  50.dakikada Esin’in düşürülmesiyle Yenicami serbest vuruş kazandı. Halil Turan’ın vuruşunda top yan direğe de vurarak dışarı gitti.
  47. dakikada Neval’ın soldan ortasında Esin kafa ile topu kalecinin üzerinden aşırttı. Ağlara gitmekte olan topu Richard kafa ile kornere attı.
  55. dakikada Yenicami takımından Ünal topla girdiği rakip ceza alanında A.Bayır tarafından düşürüldü. Hakem bu hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Esin skoru 1-1 yaptı.
  69. dakikadaki Yenicami atağında M.Menekşe defansından H.zbaysal topu uzaklaştırmak isterken kendi takım arkadaşına çarpan top Ünal’ın önünde kaldı. Bu pozisyonda Ahmet’in Ünal’la mücadelesinde hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı yine Esin kullandı ve Yenicami’yi 2-1 öne geçirdi.
  85. dakikada Ünal’ın sağ taraftan kale içerisine paralel kestiği topa en arkada vuran çağdaş topu ağlara yolladı ve Yenicami skoru 3-1 yaptı.
  90+1’inci dakikada yine sağ taraftan, bu kez Esin ile getirdiği topa Neval sert ve düzgün vurarak maçın skorunu tayin etti. Yenicami 4 M. Menekşe 1 
  A-2 gençler maçını Yenicami gençleri 7-0 kazandı. 


Fotoğraflar: Mehmet ÜNALMIŞ

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 08:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473