banner564

“Türkkan’a talibiz”

Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç kaleci konusunda Küçük Kaymaklı’nın kapısını çalacaklarını söyledi

“Türkkan’a talibiz”
banner598
Lefke’nin yeni teknik patronu Bülent Aytaç takımı ve hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bülent Aytaç kaleci konusunda Türkkan Delideniz ile ilgilendiklerini açıkladı. 
Sezonu 1 Temmuz'da fitness salonunda açacaklarını belirten Aytaç “salonda güçlendirme çalışmalarımız 20'sine kadar sürecek. 21'inde ise sahaya inip topbaşı yapacağız. Gelecek sezon için tüm planlamalar yapılmış durumda” dedi.

Başarı için tüm etkenler bir araya gelmeli 
“Başarı bir ya da birkaç etkenin oluşmasıyla bir araya gelecek bir şey değil” diyen Aytaç bir kulübün başarılı olması için yönetiminden teknik ekibine, futbolcusundan taraftarına kadar iyi bir kenetlenme gerektiğinin altını çizdi. 

Mevcut kadromuzu koruyup transfer yapmak istiyoruz
Lefke’de mevcut kadroyu koruyarak üzerine 3-4 üst düzey transfer eklemek istediklerini belirten Aytaç bu konuda transfer çalışmalarına başladıklarının da altını çizdi.


Türkkan ile ilgileniyoruz
Kaleci konusunda Türkkan ile ilgilendiklerinin doğru olduğunu  Türkkan ile bugün telefonda da görüştüklerini belirten Aytaç “kendisine talibiz.  Görüşmeler devam edecektir. Başkanımız yurt dışında. Başkanımız adaya gelir gelmez Küçük Kaymaklı ile Türkkan Delideniz için masaya oturacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474