banner564

Ünlü markalar tek adreste

Ayakkabı Dünyası yeni mağazasını Kıbrıs 1001 Airport Mall'da açtı

Ünlü markalar tek adreste
banner598
Türkiye'de ayakkabı perakendeciliğinin öncü isimlerinden olan Ayakkabı Dünyası,  2015 yılının son çeyreğinde mağaza yatırımlarına hız verdi.  Yenilenen koleksiyonu ve avantajlı fiyatlarıyla adından söz ettiren Ayakkabı Dünyası, ilk ve tek yetkili mağazasını önceki gün Kıbrıs 1001 Airport Mall'da açtı. 
Ayakkabı Dünyası;  yeni konsept mağazasıyla Kıbrıslılarla buluştu. Kendi markalarının yanı sıra dünyaca ünlü birçok markayı ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunan marka, yılın son aylarında 4 yeni mağazayı daha satış noktaları arasına eklemeyi hedefliyor. Türkiye'de son dönemde yaşanan ekonomik daralmaya rağmen yatırımlarını kesmediklerini belirten Ayakkabı Dünyası Genel Müdürü Uygar Turcan, belirledikleri hedefe ulaşarak 5 yıllık süreci tamamlayacaklarını sözlerine ekledi. 
Kıbrıs’ın önemli bir lokasyon olduğunu belirten Uygar Turcan “Ayakkabı Dünyası olarak 2 yıl önce hedeflerimizi belirlerken ticari potansiyeli olan noktaları önceliklendirdik. Amacımız buralarda sürdürülebilir bir başarı yakalamak ve bölgeye, kaliteli moda ayakkabıları erişilebilir fiyatlarla sunmak. Kıbrıs da bu listede önem verdiğimiz bir nokta. Bugün itibariyle Kıbrıs'taki ilk ve tek yetkili mağazamız ile moda severlere ulaşacağız. Eminiz ki hem burada ikamet eden hem de turistik amaçla gelen müşterilerimizle güzel bir bağ kuracağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474