banner564

Bahçeli: Milletimizin başı sağ olsun

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Suruç'taki menfur saldırının bir benzerinin Ankara'da tekrarlanması, buna çanak tutulmasının olası terörist provokasyonlarının ağırdan alınmasının yeni bir faciaya davetiye çıkardığını söyledi.

Bahçeli: Milletimizin başı sağ olsun
banner598
Bahçeli, "Teröristler ülkemizin kalbine nişan almışlardır. Canlı bombalar Başkentimize kadar gelebilmeyi göze almışken, güvenlik ve istihbarat kurumlarının bundan habersiz kalmaları bir başka sorgulanması, üzerine gidilmesi gereken sorumsuzluk ve ihmalkarlıktır. Maalesef vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği kalmamıştır." dedi. 
Ankara’da tam bir felaket yaşandığını dile getiren MHP Genel Başkanı, Türk milletinin terörün kanlı ve hain yüzüne bir kez daha maruz kaldığını ifade etti. 
İzmir'de bugün yapacakları açık hava toplantısını ileri bir tarihe ertelediklerini de açıklayan Bahçeli, açıklamasını şöyle tamamladı: "Ülkemizin bugünkü acılı ve yaslı tablosu nedeniyle İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceğimiz açık hava toplantısını ileri bir tarihe ertelediğimizi de herkese ilan ediyorum. Bu düşüncelerle, fikriyatı ve siyasi eğilimi ne olursa olsun, Ankara Tren Garı önünde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise şifalar diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2015, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474