banner564

Katliam sürüyor

Suriye'nin Halep kentinde pazar yerine düzenlenen "varil bombalı" saldırıda 30 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi

Katliam sürüyor
banner598
Suriye ordusuna  ait helikopterlerle  yönetim karşıtlarının kontrolündeki Halep'in Meadi bölgesinde bulunan pazar yerine "varil bombasıyla" düzenlediği saldırıda 30 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı. Saldırı bölgesinde yıkılan evlerin enkazında çok sayıda ölü ve yaralının iş makineleri yardımıyla çıkartıldığı, pazar yerinde bulunan çok sayıda ev, iş yeri ve aracın kullanılmaz hale geldiği belirtildi.


Camiyi de vurdular
Öte yandan, bölgedeki yerel aktivistlerden Yasir Ahmed, orduya ait helikopterlerin kentte muhaliflerin elinde olan bölgelere 15'ten fazla "varil bombalı" saldırı düzenlediğini söyledi. Ahmed, Esad güçlerinin helikopterlerle Mesekin Hananu, Meadi, Eski Halep bölgesi, Karm Cebel ve Karm Hamud bölgelerini varil bombalarıyla vurduğunu ifade etti.
Söz konusu saldırı bölgelerinde sivil savunma ekiplerinin kısıtlı imkanlarla evlerin enkazından ölü ve yaralıları çıkartmaya çalıştığını kaydeden Ahmed, saldırılarda aralarında bir caminin de bulunduğu onlarca evin yıkıldığını ve hasar gördüğünü dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 08:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sofi
Sofi - 3 yıl Önce

Harika bir yeni yıl başlangıç yazısı sağlıcakla kalın

Mehmet Onat
Mehmet Onat - 3 yıl Önce

Düzyazı şiir bu, köşe yazısını geride bırakmaya çalışan; orada bir yerde de ölüm mü var: Şu ağacın altı olabilir, arada yaslanmak için...

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474