banner564

Ajan listesi istendi

Almanya ile ABD arasındaki casusluk krizi derinleşiyor

Ajan listesi istendi
banner598
ABD’nin Berlin hükümetinin isteği üzerine, Almanya’da faaliyet gösteren resmi düzeydeki gizli servis elemanlarının listesini vermeye yanaşmamıştı. Bu duruma tepki gösteren Almanya, Der Spiegel’in haberine göre ülkedeki bütün büyükelçiliklere sözlü nota vererek, istihbarat elemanlarının listesini istedi. Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen notada, konsolosluklar, kültür enstitüleri ve askeri ateşelikler dahil tüm birimlerdeki resmi istihbarat elemanlarının yanı sıra, muhtemel gizli servis çalışanlarının da bildirilmesi istendi. Almanya’nın attığı bu adımla, büyükelçiliklerle Alman hükümeti arasında belirli bir saydamlığı hedeflediği belirtildi.

En az 200 Amerikan ajanı
Almanya’da en fazla Rusya, Çin ve ABD ajanının bulunduğu belirtilen haberde, ülkede en az 200 Amerikan ajanının diplomatik pasaportla görev yaptığına dikkat çekiliyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 08:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Öz
Öz - 3 yıl Önce

Biz Kıbrıslı Türkler, molohiya ,kolokas,bullez, enginar dolması, şeftali kebabını, ağrelli sevenler, Hala Sultan Tekkesi, Canpolat Paşayı ziyaret edenler,düğünlerde herse pişiren prodo,theftero, kozan marşı ile oynayan kültürümüzün. kara lahana, hamsi yiyenlerce yok edilmemesini, din dayatması olmamasını, seçtiğimiz temsilcilerimize müdahale edilmemesini öncelikle istiyoruz. Garanti derken de bu yaşantıda olanları korumaya yönelik olmasını istiyoruz.

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

300000 çok olursa 299999 da olabilir

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473