banner564

Sevgilisi de yanındaydı

Hükümet karşıtı gösteriler nedeniyle geçen ay görevini bırakmak zorunda kalan Ukrayna eski Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç'in saraydan kaçış görüntüleri ortaya çıktı

Sevgilisi de yanındaydı
banner598

Hükümet karşıtı gösteriler nedeniyle geçen ay görevini bırakmak zorunda kalan Ukrayna eski Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç'in saraydan kaçış görüntüleri ortaya çıktı. Yanukoviç'in kamyonlar dolusu değerli eşyayı yanında götürdüğü görülüyor. Ukrayna televizyonunun yayınladığı görüntüler, eski Devlet Başkanı Viktor Yanukoviç'in devlet başkanlığı sarayını elinde sadece valiziyle terketmediğini gösteriyor.

Eski Devlet Başkanı Victor Yanukoviç'in yanında kamyonlar dolusu değerli eşya götürdüğü anlaşıldı.

Ukrayna televizyonuna göre, Kiev sokaklarında geçen ay çatışmalar sürürken Yanukoviç'in sarayında toplanma telaşı vardı. Yanukoviç, Avrupa Birliği'nin girişimiyle muhaliflerle varılan anlaşmayı imzalamaya giderken saraydaki hizmetliler değerli eşyaları toplamak için seferber oldu.

Birbirinden değerli vazolar, paha biçilemez tablolar saraydan çıkarıldı ve dışarda bekleyen kamyonlara yüklendi. Kutu kutu taşınan eşyalar arasında heykeller, silahlar ve saatler de vardı.

 

Valizleri eliyle taşıdı

Ukrayna televizyonuna göre sarayın güvenlik kameralarına yansıyan bu kadın ise, Viktor Yanukoviç'in sevgilisiydi.

Muhaliflerle anlaşma imzalayan Yanukoviç de daha sonra sarayına giderek değerli eşyalarının toplanmasına yardımcı oldu. Hatta eski devlet başkanının valizleri bizzat taşıdığı görüldü.

Daha sonra eşyaların doldurulduğu kamyonlar, bilinmeyen bir yöne doğru yola çıkarken Yanukoviç ve sevgilisi de sarayı terketti.

Şu sıralarda Rusya'da bulunan Viktor Yanukoviç'in bu eşyaları beraberinde götürüp götüremediği bilinmiyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 01:46
banner643
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474