banner564

15 Kasım’da tamamlanacak

Büyükelçi Akça, yapımı devam eden BRT HD stüdyosunda incelemelerde bulundu

15 Kasım’da tamamlanacak
banner598
Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nu ziyaret ederek, yapımı devam eden BRT HD stüdyosunda incelemelerde bulundu. 
BRT’nin haberine göre, Büyükelçi Akça’nın incelemeleri sırasında BRTK Müdürü Mete Tümerkan, TRT Destek Hizmetleri Daire Başkanı Feridun Ulutaş ve BRT yetkilileri de hazır bulundu. Tümerkan, ziyaret sırasında Büyükelçi Akça’ya çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
Bu arada Ulutaş ile Tümerkan, inşaattaki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ulutaş, 9 Haziran’da başlayan inşaat çalışmalarını Eylül ayının ilk haftası tamamlamayı planladıklarını belirtti. 630 metrekarelik bir alanı modern ve uluslararası bir stüdyo haline getirmek için çalıştıklarını kaydeden Ulutaş, inşaatın tamamlanmasının ardından dekor ve teçhizat işlerinin başlayacağını söyledi. 
Stüdyoyu15 Kasım’da bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Ulutaş, “BRT çalışanları için üst düzey stüdyo yapıyoruz. Burası son 7 yılda yaptığımız TRT Türk, TRT Haber, TRT Avaz, TRT Arapça’dan sonra 7. stüdyo olacak. Üst düzey bir yer yapacağız. BRT çalışanları da bunu zevkle kullanacak” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474