banner564

Korkmazhan: Bakırcı görevinden alınmalı

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı’nın Marsilya ziyaretini eleştirerek, görevden alınmasını talep etti.

Korkmazhan: Bakırcı görevinden alınmalı
banner598
Korkmazhan yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı’nın, bakanlık yetkilileri ile Marsilya’ya gerçekleştirdikleri “ziyaretin masraflarının bir Taş Ocağı firması tarafından karşılanmasının” kabul edilemez bir skandal olduğunu savundu. 
Bakan Bakırcı’nın Marsilya ziyaretinin bir Taş Ocağı firması tarafından karşılanmasının “rüşvet” olduğunu ileri süren Korkmazhan, “Derhal yasal işlem başlatılmalıdır. Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bu skandalı görmezden gelmemeli, Bakırcı’yı bakanlıktan, ziyarette yer alan diğer bakanlık yetkililerini de görevlerinden derhal almalıdır” dedi. 
Ülkede faaliyet gösteren taş ocaklarının çok büyük ekolojik felaketlere neden olduklarını, faaliyete devam etmeleri durumunda Beşparmak dağlarının yakında haritadan silineceği görüşünü de dile getiren Korkmazhan, tüm taş ocaklarının kapatılmasını talep etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2014, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474