banner564

Paltacıgil: İlgiden memnunuz

İstanbul’daki Gayrimenkul Fuarı’nda Serbil İnşaatın projeleri beğeni topladı

Paltacıgil: İlgiden memnunuz
banner598

 İstanbul’da geçtiğimiz haftasonu düzenlenen 12. Gayrimenkul Fuarı’na Kuzey Kıbrıs’ta faaliyet gösteren Serbil İnşaat da katıldı.

İstanbul Hilton Convention Center’da ülkemizden 19 firmanın katıldığı 12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Ekonomi Zirvesi’ne, Girne’de faaliyetlerini sürdüren Serbil İnşaat Elit Life Karakız ve Blue Life projeleriyle katıldı. Fuarda Serbil İnşaat’ı yönetim kurulu üyesi ve ortaklarından Hasan Paltacıgil temsil etti.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu düzenlenen fuarda standları gezdi, bilgiler aldı, bakana KKTC İstanbul Başkonsolosu Fahri Yönlüer de eşlik etti.
Fuara Türkiye ve KKTC dışında Kuveyt, Katar, Bahreyn, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan, Azerbaycan, İran, Irak’tan da birçok yatırımcı ve emlak firmasından temsilciler katıldı.
Serbil İnşaat ortaklarından Hasan Paltacıgil yaptığı açıklamada, “Projelerimizdeki en önemli stratejimiz üstün kaliteli malzemeleri tüketiciyle buluştumak. Bu tip fuarlar yurtdışı firmalarıyla ilişkilerimizi geliştirirken ülkemizi ve projelerimizi de kendileriyle paylaşma imkanı veriyor. Bundan sonraki dönemde de bu tarz fuarlara katılarak yatırımcılarla bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.
Sanal gözlükle projelerinin içinde sanki oradaymış gibi gezme imkanı sunduklarını söyleyen Paltacıgil, kısa dönemde tanıtımlarına teknoloji de katarak yeni bir yapılanma içine girdiklerini ifade ederek, beklediklerinden daha büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474