banner564

Kıbrıs’ı üzen veda

İnşaattan düşerek ağır yaralanan ve 10 gündür yoğun bakımda olan Gönyeli’nin sevilen ismi, tanınmış müteahhit Mustafa Evliya hayatını kaybetti

Kıbrıs’ı üzen veda
banner598

 Onur ULAĞ

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Gaziköy’de 10 gün önce inşaatın damından düşerek yaralanan 50 yaşındaki Mustafa Evliya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak dün yaşamını yitirdi. 
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, “11 Mart tarihinde, Gaziköy’de yapımı devam eden inşaatın damından düşerek ağır yaralanan  Mustafa Evliya (E-50) tedavi görmekte olduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde saat 11.20 'de yaşamını yitirdi” denildi. 
Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Bugün Gönyeli’de defnedilecek
Aile yakınlarından alınan bilgiye Mustafa Evliya bugün Gönyeli Camisinde kılınacak cuma ve cenaze namazlarına müteakip Gönyeli Mezarlığına defnedilecek.
Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Evliya Gönyeli’de herkes tarafından sevilen yardımseverliği ile bilinen birisiydi. İnşaat işiyle uğraşan ve kendine ait firmada müteahhitlik yapan Mustafa Evliya’nın zamansız vedası ülke genelinde büyük üzüntü yarattı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474