banner564

Letafet Bar’da sesiyle ve sazıyla konuklarını mest eden Soner Olgun’u, sanatçı dostu Seda Sayan da izledi

Birlikte düet yaptılar

Letafet Bar’da sesiyle ve sazıyla konuklarını mest eden Soner Olgun’u, sanatçı dostu Seda Sayan da izledi
banner598

 Merit Park Hotel’deki Letafet’te geçtiğimiz hafta da Soner Olgun izdihamı yaşandı. Salonu tıklım tıklım dolduran sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Türkiye’nin ünlü sanatçılarından Seda Sayan da vardı.

Rezervasyonların günler öncesinden tükendiği gecede sesiyle ve sazıyla konuklarını mest eden Olgun’u, sanatçı dostu Seda Sayan da izledi. Sayan, kendisini sahneye davet eden Soner Olgun için, “Büyük usta… Çok ama çok değerli bir sanatçı. Ben de sizin gibi onun hayranıyım.” dedi. Konukların isteğini kırmayan Sayan, Yıldız Tilbe’nin “Aşk Laftan Anlamaz ki” adlı şarkısını söyledi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Soner Olgun, evliliklerinin kırkıncı yılını kutlayan bir çifti alkışladı. Sonra da kendisini izlemeye gelen bir grup nöroloji uzmanına dönerek, “Bir erkek veya kadın, 40 yıl aynı insanla evli olur da sinir sistemi nasıl sağlıklı kalır?” diye soran Olgun, salonu kahkahaya boğdu. Aynı sahneyi paylaştığı eşi Özlem Olgun ve orkestrasıyla birlikte üç saatlik bir performans ortaya koyan Soner Olgun, 6 Nisan’da Letafet’te yeniden sevenleriyle buluşacak.  

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2019, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474