banner564

400 liraya almış

Polisin hareketlerinden şüphelendiği gencin üzerinde yapılan aramada, cebinden 2 gram Hintkeneviri çıktı

400 liraya almış
banner598
Başkent Lefkoşa’da polisin hareketlerinden şüphelendiği H.M’nin üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan zanlı, gönüllü bir ifade vererek uyuşturucu maddeyi kimden aldığını polise söyledi.
Uyuşturucu maddeyi H.M.’ye sattığı iddiasıyla İlker Tekin isimli zanlı da polis tarafından tespit edilerek gözaltına alındı.
Her iki zanlı da dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis, zanlı H.M’nin 17 Kasım 2017 tarihinde, saat 17.10 sıralarında, Lefkoşa’da Şehit Muharrem Çalay Sokakta şüpheli görülmesi üzerine üzerinde yapılan aramada hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 2 gram ağırlığında madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. 
Polis, H.M’nin yakalanmasının ardından vermiş olduğu gönüllü ifadesinde konu maddeyi huzurda bulunan diğer zanlı İlker Tekin’den 400 TL karşılığında aldığını söylediğini aktardı.
İfadenin ardından zanlı Tekin’nin de tutuklandığını belirten polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini alınması gereken ifadeler ve aranan bir şahsın daha olduğunu belirterek ilk etap da 3 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Rauf Kürşad zanlıların soruşturma maksatlı ilk etap da 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2017, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474