banner564

Arkadaşı getirmiş

Trafik kontrolleri esnasında aracında silah ve canlı mermi bulunarak tutuklanan Türkistan Gülce teminat ile serbest kaldı

Arkadaşı getirmiş
banner598

 Suna ERDEN

   Lefkoşa’da trafik kontrolleri esnasında aracında silah bulunarak tutuklanan Türkistan Gülce hakkındaki soruşturma tamamlandı.  Zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.    
   Soruşturmayı yapan polis, 20 Ağustos 2018 tarihinde, saat 06.00 sıralarında trafik suçu işleyen zanlının karakola çağrıldığını ve kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, bir adet 7,65 mm çapında tabanca ve tabancaya ait 10 adet canlı mermi bulunarak emare alındığını söyledi. 
   Zanlının suçüstü yakalandığını kaydeden polis, tabanca ile ilgili izahat istendiğinde ise Türkiye’den bir arkadaşının kendisine getirdiği itirafında bulunduğunu belirtti. Polis, zanlının evinde yapılan aramada ise herhangi bir şey bulunmadığını ifade etti. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti. 
   Mahkeme, KKTC vatandaşı iki kefilin 20 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması koşulu ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474