banner564

 Volkan Konak hem şarkıları, hem de güzel dilekleriyle hayranlarını mutlu etti

Dostluklar ölmesin

 Volkan Konak hem şarkıları, hem de güzel dilekleriyle hayranlarını mutlu etti
banner598

    Ünlü sanatçı Volkan Konak, bayramın ikinci gününde Kuzey Kıbrıs’ta Merit Park Hotel’de sahne aldı. Konserine ‘Dostum Dostum’ türküsü ile başlayan usta sanatçı, sevenlerinin bayramını, ‘Elleri öpülesi hanımefendiler, kardeşler, en yüce duygularla bayramınızı kutluyorum. Keşke bayramların sayısı artsa, insanların kırgın olduğu günler daha az olsa” sözleriyle kutladı.  Volkan Konak, dostlukların sonsuza dek sürmesini de diledi.

   Konuklarını selamladıktan sonra ‘’Sizin gibi bahtiyar insanlara müzik yapmak zor, ama imkansız değil’’ diyen Volkan Konak’ı sevenleri ayakta alkışladı.
   Performansı boyunca konuklarıyla sık sık diyaloga giren Volkan Konak, anlattığı Karadeniz fıkralarıyla da geceye renk kattı. Türküleriyle hüzünlendiren, fıkralarıyla konuklarını kahkahaya boğan Konak, “Karadenizliler hep yağmurda ağlar, gözyaşları görünmesin diye” sözleriyle ‘’Mimoza çiçeğim’’ adlı parçayı seslendirdi.  
   Sevilen şarkılarının pek çoğunu konuklarıyla birlikte hep bir ağızdan söyleyen Volkan Konak, “Kıbrıs’ta Kıbrıs türküsü de söylenir” diyerek Mağusa Limanı adlı parçayı seslendirdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473