banner564

Arkadaşının çenesini kırdı

Kendisine ders notlarını vermediği gerekçesi ile aynı yurtta kaldığı Mehmet Emin Can'a yumruk atan Orhan Demir, Ercan’da yakalandı

Arkadaşının çenesini kırdı
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’nın Küçükkaymaklı bölgesinde faaliyet gösteren bir yurtta iki öğrenci arasında yaşanan kavga önce polise ardından da mahkemeye yansıdı.
Kendisine ders notlarını vermediği gerekçesi ile aynı yurtta kaldığı arkadaşı Mehmet Emin Can'a yumruk atarak çene kemiğini kıran Orhan Demir, ülkeden çıkış yapmak isterken Ercan Havaalanı’nda gözaltına alındı. Zanlı dün teminat talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Orhan Demir'in 7 Ocak 2017 tarihinde saat 22.00 sıralarında Lefkoşa Küçük Kaymaklı bölgesinde bir öğrenci yurdunda kendisine ders notlarını vermediği gerekçesi ile Mehmet Emin Can'a yumruk atarak çene kemiğini kırdığını söyledi. 

Can, şikayetini yapıp gitti
Polis, Can’ın önce tedavi için hastaneye başvurduğunu ancak daha sonra 8 Ocak tarihinde Türkiye'de tedavisini sürdürmek için gittiğini belirtti. Polis, Can’ın 3 Şubat tarihinde ülkeye geri döndüğünü ve polise şikâyette bulunduğunu ifade ederek, zanlının polise çağrıldığını ancak Ercan Havaalanı’ndan çıkış yapmak isterken tespit edilerek tutuklandığını kaydetti. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması ve bir kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473