banner564

Can pazarı yaşandı

Taşkent yolunda takla atıp yol kenarındaki toprak sete çarparak duran araçtaki iki kişi yaralandı

Can pazarı yaşandı
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa-Taşkent yolunda dün saat 11.30 civarında meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyeti kaybedilerek takla atan ve yol kenarındaki toprak sete çarparak duran araçtaki iki kişi yaralandı.
Can pazarının yaşandığı kaza şu şekilde oldu: Adile Tuncay (K-37), yönetimindeki FN 878 plakalı jeep tipi araç ile Taşkent’ten Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, direksiyon hâkimiyetini kaybederek, bankete düştü. Direksiyon hâkimiyeti kaybedilen araç, karşı şeride geçerek takla atıp, yol kenarındaki toprak sete çarparak durabildi. Kaza sonucu araçta sıkışan Sevim Özden (K-68)’i ve Selime Çeribaşı’nı (K-66) araçtan, olay yerine ulaşan itfaiye ve sağlık ekipleri çıkardı.

Sevim Özden’in tedavisi sürüyor
Sevim Özden ve Selime Çeribaşı, olay yerine çağırılan ambulansla yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre, yapılan tedavinin ardından Selime Çeribaşı taburcu edilirken, başına darbe alan Sevim Özden’in ise müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

“Bu yolda da tedbir alınmalı”
Söz konusu yoldan geçen sürücüler, asfaltın topraktan daha yüksek olduğunu belirterek, yol kenarında bariyer olmamasına vurgu yaptı. 
Bir sürücü, “Bu yolda çok kaza oluyor. Ülkemizde neredeyse bozuk olmayan yol yok. Asfalt topraktan yüksek, yol kenarında bariyer yok. Bunların yanı sıra yolda aydınlatma da yok. Biz evimize gitmek için bu yolu kullanıyoruz. Gece araç kullanırken çok dikkatli olunması gerekiyor. Yetkililerin de bu konularda tedbir almasını istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474