banner564

Başarılılar ödüllendirildi

Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea Men” Ödülleri sahiplerini buldu

Başarılılar ödüllendirildi
banner598
Diyalog Gazetesi ve İpekay Ltd. işbirliğinde düzenlenen “Nivea Men” Ödülleri, dün düzenlenen törenle haftanın başarılarına verildi. 
Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından, onikinci haftada Süper Lig maçları içerisinde, Haftanın Futbolcusu olarak seçilen Gençlerbirliği futbolcusu Vandev, Haftanın Antrenörü seçilen Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven ve Haftanın Hakemi seçilen Utku Hamamcıoğlu ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Vandev’e ödülünü Hovarda verdi
Gençlerbirliği’nin GAÜ Çetinkaya karşısında mağlup durumdayken ikinci yarı oyuna dahil olan Vandev, takımının kaderini değiştiren isim oldu. İki asist yapan ve müthiş bir frikik golüne imza atan Vandev daha sonra farkı ikiye çıkaran golün de altına imzasını attı.
Haftanın futbolcusu seçilen Vandev’e ödülünü, İpekay LTD. Ticaret ve Pazarlama Müdür Yardımcı Cavidan Hovarda verdi.

Erseven ödülünü Özler’den aldı
TOL ile Değirmenlik arasındaki mücadele TOL’un ligdeki kaderini belirleyecek derecede önemliydi. Takımını bu karşılaşmaya oldukça iyi hazırlayan Rıza Erseven, oyun içindeki müdahaleleriyle de galibiyette önemli bir rol oynadı. Haftanın antrenörü seçilen Rıza Erseven ödülünü İpekay direktörü Mehmet Özler’in elinden aldı.

Hamamcıoğlu’na ödülünü Oben verdi
Bostancı Bağcıl – Mağusa Türk Gücü arasındaki zorlu mücadelede düdük çalan Utku Hamamcıoğlu, karşılaşmayı yardımcıları ile başarıyla yönetirken, verdiği 2 penaltı kararı ve kritik gol kararında da haklıydı. Başarılı yönetimiyle haftanın hakemi olan Utku Hamamcıoğlu’na ödülünü Diyalog Gazetesi Spor Müdürü Çelen Oben verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473