banner564

Nerdeyiz biliyoruz

İlk devreyi lider kapatmayı garantileyen Binatlı’da, başkan Orsel Meşe, ayaklarının yere bastığını belirtti

Nerdeyiz biliyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper Lig’in lideri Binatlı Kulübü Başkanı Orsel Meşe, Türk Ocağı maçı öncesi, Diyalog Spor Servisi’ne açıklamada bulundu. 
İlk devreyi lider kapamanın önemli olduğunu belirten Meşe, oyuncu grubunun dik duruşlu ve karakterli insanlar olmasının her şeyden daha önemli olduğuna vurgu yaptı.

Ocak maçı sonrası çalışma olacak
Gerek transfer gerekse yabancı oyuncu konusundaki düşüncelerini, Türk Ocağı maçı sonrasına bıraktıklarını belirten Binatlı Kulüp Başkanı Orsel Meşe, Türk Ocağı maçı sonrasında önlerinde uzun bir sürenin olacağından dolayı, o süreyi iyi kullanıp değerlendireceklerini belirtti. Futbol Federasyonu’nun almış olduğu yabancı konusuna olumsuz yanıt verdiklerini aktaran Orsel Meşe, olumlu cevap veren tüm camialara ise sonsuz saygı duyduklarının altını çizdi.

Transfer yapacağız
Verimli olacak isabeti bir transfer yapacaklarını aktaran Orsel Meşe, yerli yabancı konusunda ise devre arası net karar vereceklerine dikkat çekti. Sezon sonu takımın şampiyon veya ilk beş içinde yer almasından çok, takımının gerek iç saha gerekse dış saha maçlarındaki duruşunun kendine göre daha önemli olduğunu belirten Meşe, sezon sonunda herşeyi ile olumlu yönde konuşulacak bir takım olmak istediklerine vurgu yaptı. 
Geçtiğimiz yıldan bugüne, hiçbir karşılaşmada saha içi veya saha dışı olaya sebebiyet vermediklerini belirten Orsel Meşe, mali konulardaki disiplinin de yolunda olmasının, gelen başarıya endeksli olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474