banner564

Bu kadar zor mu?

Tecavüz davasıyla ilgili sigarayı tahlil için Devlet Laboratuvarı’na gönderen polis, bir haftada sonuç alamadı

Bu kadar zor mu?
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Erenköy’de 23 Ekim 2015 tarihinde meydana gelen cinsel tecavüz meselesi ile ilgili tutuklu bulunan Ünal Mehmetoğlu, dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’nde Yargıç huzuruna çıkarıldı
Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Okay Öğdü, zanlının 23 Ekim 2015 tarihinde 16 yaşındaki kız arkadaşını ninesinin Yenierenköy’de bulunan ikametgahına çağırdığını ve kendisine içerisinde uyuşturucu madde içeren sarma sigara içirdiğini söyledi. 
Kızın kendinden geçmesinin ardından zanlının müşteki kıza parmağı ile cinsel tecavüzde bulunduğunu belirten Öğdü, zanlının 23 Ekim 2015 tarihinden beri tutuklu bulunduğunu anımsattı. 
Zanlı ile müştekiden alınan kan örneklerinin incelenmek üzere analize gönderildiğini, yine müşteki kıza içirilen ve içerisinde uyuşturucu içerdiğine inanılan sigaranın Devlet Kimya Laboratuvarı’na gönderildiğini aktaran Öğdü, sonuçların henüz belli olmadığını söyledi. Soruşturmanın henüz tamamlanamadığına dikkat çeken öğdü mahkemeden ek tutukluluk süresi talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Cenkay İnan, soruşturmanın henüz tamamlanmadığına bulgu yaparak , tahkitatın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 4 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473