banner564

‘Canıma tak etti’

Sevgililer gününde kocası Zekeriya tarafından darp edildiğini söyleyen Sevim Bozer, bıçağa sarılmak zorunda kaldığını belirtti

 ‘Canıma tak etti’
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Çayırova köyünde önceki gün karı-koca arasında şiddetli geçimsizlik nedeni ile çıkan kavga mahkemede sonuçlandı. 
Eşi Zekeriya Bozer’in kendisini darp etmesinin ardından mutfaktan bıçağı kapan Sevim Bozer, eşini bacağından bıçakladı. 
Sevgililer Günü’nde gerçekleşen üzücü olayın ardından Sevim Bozer, adam yaralama suçlaması ile eşi Zekeriye Bozer ise darp suçlaması ile teminat maksatlı dün İskele Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Cenkay İnan’ın huzuruna çıkarıldı.

Şiddetli geçimsizlik
Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Murat Ergün, 14 Şubat 2016 tarihinde, Zekeriya Bozer’in eşi Sevim Bozer’i aralarında çıkan tartışma sonrasında darp ettiğini, Sevim Bozer’in ise Zekeriya Bozer’i bacağından bir defa bıçaklayarak yaraladığını söyledi. Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Ergün, mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile zanlıların serbest bırakılmasını talep etti.

“Canıma tak etti”
Yargıç Cenkay İnan’ın söz vermesi üzerine konuşan zanlı Sevim Bozer, iki çocuğu ile beraber evde huzursuz olduğunu ve eşinin 2 çocuğunu sürekli tehdit ettiğini söyleyerek, “artık canıma tak etti” şeklinde kendini savundu.

Haftada bir gün imza atacaklar
Huzurundaki şahadet ve beyanları değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlıların yurt dışına çıkışlarının men edilmesine ve zanlıların haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473