banner564

GG gümbür gümbür

K-Pet Birinci Lig’de on beşinci hafta oynanan karşılaşmalarla geride kaldı.

GG gümbür gümbür
banner598
16 golün atıldığı 15. hafta karşılaşmalarında, iki maçı deplasman takımı kazanırken, 4 maçı ise ev sahibi takım kazandı. Ligde tek beraberliğin çıktığı haftada ise Denizli ve Esentepe takımları yenişemeyerek haftayı birer puanla kapatan taraf oldular. Haftanın önemli karşılaşmasında Yalova, Dumlupınar karşısında galip gelirken, on dördüncü hafta mağlup olan Girne Halk Evi, kendi sahasında bir kez daha Göçmenköy’e boyun eğdi.

Haftanın Takımı – Göçmenköy
Ligin ikinci devresine Düzkaya beraberliği ile başlayan Göçmenköy, on beşinci hafta karşılaşmasında hanesine 3 puan yazdırdı. Girne Halk Evi zorlu deplasmanında tek golle galip gelen başkent temsilcisi, önemli galibiyeti hanesine yazdıran taraf oldu.

Haftanın Antrenörü –Hüseyin Cantürk (Görneç)
Devre arası yaptığı transferlerden verim almak isteyen Görneç, Düzkaya deplasmanında tek golle galip gelen taraf oldu. Takımı maça iyi hazırlayan Hüseyin Cantürk, yaptığı hamlelerle alınan 3 puanda ön plana çıkan isim oldu.

Haftanın Futbolcusu – Ali Özbahar (Yalova)
Lig’in ikinci devresine iyi başlayan Yalova, Girne Halk Evi galibiyetinden sonra Dumlupınar karşısında yine galip gelmeyi başardı. Takımın başarılı oyuncusu Ali Özbahar iyi oyununu golle taçlandırarak alınan galibiyette ön plana çıkan isim oldu.

Haftanın Hakemi – Osman Küçük (Hamitköy – Lapta)
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Osman Küçük, on beşinci hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti.

Haftanının 11’i: Ferhat (G.Gücü), Kenan (Hamitköy), Kemal (Göçmenköy), Geovge (Görneç), Nersin (Esentepe), Ali (Yalova), Özcan (G.Gücü), Olgun (Karşıyaka), Mithat (Yalova), Arda (Göçmenköy), Emrah (Esentepe).

Gol Krallığı

16 Gol: Hüseyin Küsbeci (Gençlik Gücü)
11Gol: Arda (Göçmenköy)
11 Gol: Yağış (Düzkaya)

K-Pet 1. Lig’de15. Hafta Sonuçları

Hamitköy – Lapta:3-0
Girne Halk Evi – Göçemnköy:0-1
Düzkaya – Görneç:0-1
Karşıyaka – Gönyeli:1-0
Gençlik Gücü – Baf Ülkü Yurdu:2-1
Yalova – Dumlupınar:2-1
Denizli – Esentepe:2-2

K-Pet 1. Lig’de16. Hafta Program

20 Şubat Cumartesi

Gönyeli – Düzkaya
Lapta – Karşıyaka
Dumlupınar – Gençlik Gücü
Görneç – Girne Halk Evi  

21 Şubat Pazar

Esentepe – Hamitköy
Baf Ülkü Yurdu – Denizli
Göçmenköy – Yalova  

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474