banner564

Ya Hakan ya Semih

Mustafa Denizli, Lazio maçında savunmanın göbeğinde Chedjou'nun yanında kimi oynatacağına karar vermedi

Ya Hakan ya Semih
banner598
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Lazio maçında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. Denizli, savunmanın göbeğinde Chedjou'nun yanında kimi oynatacağına ise karar vermedi.
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakibi Lazio ile İstanbul'da oynayacağı ilk maçta galibiyete odaklandı. Ligde zirve yarışına iyice uzak kalan sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Arena'daki mücadelede kötü gidişi durdurup çıkışa geçmek amacında.
Teknik direktör Mustafa Denizli, ekibini, Galatasaray'ın, tarihinde Avrupa Kupaları maçlarında yakaladığı başarılarla motive etmeye çalışıyor. Lazio karşılaşmasının sezonun geri kalanında yeni bir başlangıç olduğunu vurgulayan Denizli, kadroyu da oluşturmaya başladı.
Tecrübeli çalıştırıcı, Muslera'nın önünde oynayacak savunma hattı için birçok alternatif üzerinde duruyor. Denizli, Mersin İdman Yurdu mücadelesinde Jason Denayer'e defansın sağında görev vererek Lazio maçının provasını yapmayı amaçlamıştı.
İtalyan ekibine karşı da savunmanın sağında Jason Denayer forma giyecek.
Ancak savunmanın ortasında Chedjou'nun yanında şans bulacak isim henüz belli değil. Deneyimli teknik adam; Semih Kaya ve Hakan Balta arasında tercihini maça doğru yapacak. Semih'in Chedjou ile savunmanın ortasında görev yapması halinde Hakan Balta savunmanın solunda şans bulacak.
Orta saha kurgusundan memnun olan Mustafa Denizli, Ryan Donk'u ön liberoda kullanıp Selçuk İnan ve Sneijder ile pas trafiğini kontrol etmeyi amaçlıyor.
Kanatlarda Olcan Adın ve Lukas Podolski'ye şans verecek olan deneyimli çalıştırıcı, Umut Bulut'u tek forvet olarak sahaya sürecek.
Oyuncularına Lazio'nun kontratağa hızlı çıkan bir ekip olduğunu ve ani gelişecek ataklara dikkat edilmesi gerektiğini anlatan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ilk maçta gol yememenin önemine değiniyor.
Maçın başından itibaren rakip kalede baskı kurmayı amaçlayan sarı-kırmızılılar, ilk karşılaşmada iyi bir skor elde edip rövanş için avantaj sağlamak istiyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473