banner564

‘Cüzdanda 3 TL vardı’

Park halindeki araçtan cep telefonu, 800 TL ve 3 adet kredi karı çalmakla suçlanan Talat Yapıcı ve Cemal Gören, miktara itiraz etti

‘Cüzdanda 3 TL vardı’
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da 7 Eylül tarihinde park halinde bulunan F.B.’ye ait araç içerisinden telefon ile para çaldıkları öne sürülen Talat Yapıcı ve Cemal Gören ,tespit edilerek gözlatına alındı. Zanlılar dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Polis, zanlılar Talat Yapıcı ve Cemal Gören’in 7 Eylül 2018 tarihinde 00.30-01.00 saatleri arasında Lefkoşa'da Surlariçi Ayyıldız mahallesinde park halinde bulunan F.B.’ye ait araç içerisinden 1 adet Samsung marka cep telefonu, cüzdan ve içerisinde bulunan 800 TL'yi, 3 adet farklı banklalara ait kredi kartlarını çaldıklarının tespit edildiğini söyledi. 
   Polis, tutuklanan zanlıların tasarufunda aranan emarelerin bir kısmının bulunduğunuda mahkeye aktardı. Polis , zanlı Talat Yapıcı’nın gönüllü ifade verip söz konusu suçu zanlı Cemal Gören ile birlikte işledikleri itirafında bulunduğunu, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın  devam ettiğini belirterek, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.
   Mahkeme talebi kabul ederken, söz alan zanlı Talat Yapıcı cüzdanda 3 TL vardı telefondan söylediği model  değildi” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474