banner564

Beşiktaş'ta pas ve şut çalışması

Evkur Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren siyah-beyazlılarda, milli takımlarında bulunan oyuncular antrenmanda yer almadı

Beşiktaş'ta pas ve şut çalışması
banner598

 Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, antrenmana milli takımlarında yer alan Adem Ljajic, Oğuzhan Özyakup, Cyle Larin, Domagoj Vida, Gary Medel, Pepe, Ryan Babel, Utku Yuvakuran, Fatih Aksoy ve Dorukhan Toköz katılmadı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana ısınma ve istasyon koşularıyla başlayan siyah-beyazlı ekip, esneme hareketlerinin ardından pas ve 5'e 2 top kapma çalışmaları gerçekleştirdi. 
Daha sonra istasyonlardan oluşan parkurda pas ve şut idmanı yapan Beşiktaşlı futbolcular dar alanda yapılan kontrollü pas ve şut çalışmasıyla günü tamamladı.
Antrenmanı Adana ve Ankara Beşiktaş futbol okullarından turnuva için İstanbul'a gelen sporcular izledi ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.
Beşiktaş, bugün  17.00'de Vodafone Park'ta Altınordu ile bir hazırlık maçı yapacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474