banner564

Davaları ileride

Akıncılar’da Şahintepe mevkiinde üç tür uyuşturucu ile yakalanan zanlılar tutuksuz yargılanacak

Davaları ileride
banner598

Akıncılar’da Şahintepe mevkiinde devriye gezen askeri personelin dikkati sayesinde tespit edilen 
Hüseyin Erseyis, Hasan Hüseyin Canit ve Halil İsan Zorba hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, 15 Temmuz 2019 tarihinde, saat 00.05 sıralarında, Akıncılar’da Şahintepe mevkiinde, devriye halinde bulunan askeri personelin, bölgede seyir halinde bulunan bir aracın hareketlerinden şüphelenmesi üzerine o tarafa gittiklerini söyledi.
Polis, askeri personelin şüpheli araç içeresinden bir maddenin dışarıya atıldığını tespit ettiklerini aktardı. 
Polis, olay yerine narkotik ekiplerinin çağrıldığını, araziye atılan 48 gram hintkeneviri, 1buçuk gram meteamfetamin türü uyuşturucu ve 148 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucunun bulunarak emare alındığını kaydetti.

Üçü de suçüstü yakalandı
Araç sürücüsü Hüseyin Erseyis ile yanında yolcu olarak bulunan Hasan Hüseyin Canit ve Halil İsan Zorba’nın suçüstü yakalandıklarını belirten polis, soruşturmanın tamamlandığını belirtti.
Polis, Hüseyin Erseyis’in benzeri sabıkası olduğunu ifade ederek, zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.  
Mahkeme, zanlı Erseyis’in 10 bin TL nakit teminat yatırması, 2 kefilin 200’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması, diğer iki zanlının 5’er bin TL nakit teminat yatırmaları ve iki kefilin 100’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474