banner564

Dörtyol savaş alanında 9 yaralı var

80 yaşındaki yabancı sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince Fatma Abay yönetimindeki araçla yüz yüze çarpışarak dehşet saçtı

Dörtyol savaş alanında 9 yaralı var
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Dörtyol ile Türkmenköy arasında dün öğlen saatlerinde iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si çocuk 9 kişi yaralandı. 
   Kaza, 80 yaşındaki sürücü Russell Straton’un dikkatsizlik sonucu 38 yaşındaki Fatma Abay yönetimindeki araçla çarpışması sonucu gerçekleşti.
   Kazada yaralanan 9 kişi Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle yol savaş alanına dönerken, trafik bir süre aksadı.

Dört ambulans yaralıları taşıdı
Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre; kaza dün saat 15.30 sıralarında, Dörtyol –Türkmenköy Çemberi arasındaki güzergâhta meydana geldi. 
Yönetimindeki KRJ 279 plakalı araç ile Dörtyol istikametinden Türkmenköy’e doğru seyreden Russell Straton, karşı yönden gelen Fatma Abay (K-38) yönetimindeki HY 374 plakalı araç ile çarpıştı.
Kaza sonucu her iki araç sürücü ile KRJ 279 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Harris Straton (E-30), Slyvia Straton (K-79), Slyvia Gowens (K-77) ve HY 374 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Hülya Şaseoğlu (K-30), Fatma Karadağ (K-37), Yusuf Karadağ (E-13) ve Hiranur Karadağ (K-3) yaralandı.
Yaralanan 9 kişiyi almak için dört ambulans kaza mahalline geldi.
Yaralılar Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü, kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474