banner564

Efeliğe özendi

Beline hem tabanca, hem de bıçak takıp Girne’nin Kordon boyunda yürüyüşe çıkan 21 yaşındaki Murat Bingöl “15 yaşından beri tabancam var” dedi

Efeliğe özendi
banner598
Melin DOBRAN
Beline hem tabanca, hem de bıçak takıp Girne’nin Kordon boyunda yürüyüşe çıkan 21 yaşındaki Murat Bingöl, polis tarafından gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı
Genç zanlı mahkemede, “15 yaşından beri tabancam var” diyerek kendisini savundu.
Beline kurusıkı silahı takıp gece gezmesine çıkan 21 yaşındaki Murat Bingöl polis tarafından gözaltına alındı. Üzerinde kurusıkı tabancanın yanı sıra bıçak da bulunan zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlı silahlara meraklı olduğu için taşıdığını söyledi. Duruşmada olguları aktaran polis, önceki gece Girne Kordonboyu’nda şüpheli görülen zanlı üzerinde polis ekibi tarafından arama yapıldığını ve 8 santim bıçak ile kurusıkı silah bulunduğunu söyledi. 

5 bin lira ödedi
Polis, gözaltına alınan zanlının gönüllü ifadesinde silahı “heves ve merak” için taşıdığını söylediğini, ayrıca zanlının kurusıkı silahı 15 yaşından beridir bulundurduğunu ifade etti. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, çalışma izni ile KKTC’de bulunan zanlının teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme söz hakkı alan zanlı silahlara meraklı olduğu için kurusıkı tabancayı taşıdığını söylerken, mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması,5 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 50 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması ve haftada 2 gün polise gidip imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2015, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474