banner564

Hamitköy sezonu kapadı

Emir Miş başkanlığındaki Hamitköy, geçtiğimiz akşam düzenlediği dayanışma gecesi ile sezonu tamamladı

Hamitköy sezonu kapadı
banner598
Başkent’in K-Pet Birinci Lig temsilcisi Hamitköy’de Emir Miş başkanlığındaki yönetim kurulu, geçtiğimiz akşam düzenlediği dayanışma gecesi ile sezonun son etkinliğini gerçekleştirdi.
Hamitköy Spor Kulübü lokalinde düzenlenen ve K-Pet Birinci A2 Lig’i şampiyonu olan Hamitköy A2 Takımı’nın şampiyonluğuna adanan gece, Hamitköy kulüp başkanı Emir Miş’in konuşması ile başladı. Emir Miş konuşmasında, şampiyon olan A2 Takımı sponsoru Şensal Yapı Direktörü Enver Mannaş’a, antrenör Ahmet Sakallı’ya ve futbolculara teşekkür etti.
Bu arada A2 Takımı sponsoru Şensal Yapı Direktörü Enver Mannaş gecede yaptığı açıklamada gelecek sezon da Hamitköy’ün alt yapılarının sponsorluğunu üstlendiğini açıklarken, antrenör Ahmet Sakallı’dan yine şampiyonluk beklediğini söyledi.
Seniha Kanatlı’nın sunuculuk yaptığı gecede kulübe bağış da toplandı. Gecenin ödülü ise Hamitköy Spor Kulübü’nün sponsoru Özkan Pralik Ltd yetkilisi Muharrem İçli’ye verildi. 
KTFF başkanı Hasan Sertoğlu ve genel sekreteri Oktay Çocuk’un da katıldığı gecede Hamitköy’ün eski başkanlarının da katılarak Emir Miş’e destek verdikleri görüldü.
Büyük bir neşe içerisinde geçen gecenin sonunda sahne alan fasıl grubu, davetlilerin coşkusunu daha da artırdı.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473