banner564

Güneyden daha ucuzuz

Okulların açılması arifesinde yoğun alış-verişlerin yapıldığı Deniz Plaza direktörü Turgay Deniz, fiyatlar konusunda iddialı konuştu:

Güneyden daha ucuzuz
banner598
Pelin YÜKSELAY- Hakan YILDIRIM
Ülkemizde özel okullar yeni eğitim sezonunu açarken, devlet okulları ise pazartesi günü açılacak. Veliler ise, çocuklarıyla birlikte yeni eğitim-öğretim yılı için son hazırlıklarını yapmaya başladı. Okul kıyafeti, ayakkabı, defter, kitap, kalem, silgi derken veliler kendilerini oldukça heyeacanlı bir alışverişin içerisinde bulduklarını söyledi. 
Kuzey Kıbrıs’ın en büyük kitap ve kırtasiye mağazası olan Deniz Plaza Direktörü Turgay Deniz, öğrencilerin okul ihtiyaçlarını gidermek için her türlü malzemenin mağazalarında bulunduğunu söyledi. Deniz, Güney Kıbrıs’ın kırtasiye malzemelerinde kuzeyden daha ucuz olduğu yönündeki iddiaları kesin bir dille reddederken “Hem güneyden, hem de Türkiye’den yüzde 30 oranında daha ucuzuz” dedi.

Veliler de heyecanlı
Öte yandan okul malzemeleri için çocuklarıyla birlikte alış-verişe çıkan veliler, aradıkları hemen her şeyi bulabildiklerini belirtirken, her yıl Eylül ayında bütçenin bir kısmını kitap ve kırtasiye için harcadıklarını söylediler. Yeni ders yılına yeni kitapların yanı sıra yeni malzemeyle başlamak isteyen öğrencilerin daha çok kalem seti, çanta, cüzdan, boya kalemleri aldıkları gözlemlendi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474