banner564

Batum çıkarması

Ülkemiz sporcuları Gürcistan’da düzenlenen Geleneksek Okçuluk Yarışması’nda mücadele etti

Batum çıkarması
banner598
Okçuluk sporcularımız 05-10 Eylül 2017 tarihleri arasında Gürcistan’ın Batum şehrinde düzenlenmiş olan geleneksel uluslararası okçuluk yarışmasına katıldı. 
Antalya’da bulunan BWE Okçuluk Akademisi adına yarışan KKTC BÜY Okçuluk Kulübü sporcusu Uysal Oldaç Damga vurdu.
İlk kez uluslararası bir yarışmada Türkiye’deki BWE Okçuluk Akademisi adına katılan Uysal Oldaç İran, Gürcistan, Kazakistan, Ermenistan, Rusya, Türkiye Milli Takımı ve Israil gibi ülkelerden gelen sporcuları saf dışı bırakarak makaralı bayan kategorisinde 3.lük kürsüsünde yer aldı. 
Uysal Oldaç bu başarının gelecek nesillere de bir yol gösterici olduğu istenildiği ve fırsat verildiği zaman KKTC de bulunan sporcuların ne kadar başarılı olabileceklerini bir kez daha göstermiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 
Yarışmaya KKTC’den tamamen kendi imkanları ve buldukları sponsorlar ile gittiklerini belirten Uysal Oldaç sponsorluğun KKTC’deki sporcular için gerçekten büyük bir anlam ifade ettiğini ve sponsorlukların artarak devam etmesi gerektiğini söyledi. 
Diğer yandan yine KKC de bulunan GAÜ Takımı sporcuları Osman Tez, Ayşen Tez, Kemal Ekdal ‘da BWE okçuluk akademisi adına yarışan diğer sporcuar oldu. Bu sporcularımızdan Osman Tez ise 4. olarak makaralı erkekler kategorisinde bir başarıya imza attı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473