banner564

İbrahim dehşet saçtı

Alkollü genç sürücü içerisinde 5 kişinin olduğu araca çarptı, tümünün yaralanmasına yol açtı

İbrahim dehşet saçtı
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa’da dün sabaha karşı Yakın Doğu Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında yaşları 20, 22 ve 23 olan 6 kişi yaralandı. 
Kaza 22 yaşındaki alkollü sürücü İbrahim Bolcan’ın dikkatsizce seyredip kullanımındaki Pickup araç ile içerisinde 5 kişinin bulunduğu salon araca çarpması sonucu meydana geldi. 
Kaza sonucu yaralanan 6 kişiden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 
Nefesinde 156 promil alkol tespit edilen sürücü Bolcan tedavisinin ardından tutuklanırken, 5 yaralının hastanede müşahede altında olduğu belirtildi. 
Polisten alınan bilgiye göre;  dün saat 02.30 sıralarında yönetimindeki GV 581 plakalı araç ile kuzey istikametine seyreden İbrahim Bolcan, Fuar Alanı girişi önlerine geldiğinde yolun sağına geçince karşı istikametten gelip düz gitmekte olan Emrah Ay (E-23) yönetimindeki JF 078 plakalı salon araca çarptı.

Delil Tekmannuray yoğun bakımda
Kaza sonucu yaralanan Emrah Ay, İsmail Dağ (E-22), Delil Tekmannuray E-22) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde, Nurten Ucuz (K-20) ile Yusuf Yılmaz (E-22) ise Yakın Doğu Hastanesi’nde müşahede altına alındı. Durumu ağır olan Delil Tekmannuray’ın yoğun bakıma alındığı belirtildi.

İbrahim Bolcan tutuklandı
İbrahim Bolcan ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu olduktan sonra tutuklandı. 
Zanlı Bolcan’ın nefesinde 156 promil alkol tespit edildiği belirtildi. 
Polisin kaza ile ilgili soruşturmasının devam ettiği kaydedildi.   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473