banner564

İki arkadaş ölümden döndü

Akasya ağacına çarparak takla atan araçta bulunan 24 yaşındaki sürücü Ahmet Öncel’in kaburgası, 22 yaşındaki Ahmet Kılıç’ın ise beli kırıldı

İki arkadaş  ölümden döndü
banner598
Onur ULAĞ
Lefkoşa-Girne anayolunda dün gece saat 22.00 sıralarında aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyeti kaybedilen ve akasya ağacına çarparak takla atan araçta bulunan 24 yaşındaki sürücü Ahmet Öncel ile aynı araçta yolcu olan 22 yaşındaki Ahmet Kılıç ağır yaralandı.
Hurdaya dönen araçtan itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımı ile çıkarılan yaralılardan Ahmet Öncel’in kaburgalarında, Ahmet Kılıç’ın ise belinde kırıklar tespit edildi. Arkadaş oldukları öğrenilen yaralılar feci kazanın ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde müşahede altına alındı.

Akasya ağacına çarptı takla attı
Polisten alınan bilgiye göre, dün saat 22.00 sıralarında, Lefkoşa -Girne Anayolunun 4-5 km'leri arasında, Ahmet Öncel (E-24), yönetimindeki DF 866 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç yolun solundan çıkıp akasya ağacına çarptıktan sonra takla atarak durdu.

Birinin kaburgasında diğerinin belinde kırık var
Kaza sonucu ağır yaralanan araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Ahmet Kılıç (E-22) olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavileri süren kazazedelerden araç sürücüsü Ahmet Öncel'in kaburgalarında, yolcu Ahmet Kılıç'ın ise belinde kırık tespit edildi.
Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474