banner564

“Seçim yatırımı değil’

Akova, Yıldırım, Ulukışla ve Yeniceköy’de 89 gence Başbakan Özgürgün’ün de katıldığı törende kırsal kesim arsası hak sahipliği belgesi verildi

 “Seçim yatırımı değil’
banner598
Ulukışla Spor Kulübü’nde düzenlen törende Akova, Yıldırım, Ulukışla ve Yeniceköy’den toplam 89 gence kırsal kesim arsası hak sahipliği belgesi verildi. Törene, Başbakan Özgürgün’ün yanı sıra, bazı bakanlar, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı. 
Başbakan Özgürgün törende yaptığı konuşmada, bu çalışmanın çok önce başladığını, o zaman gündemde seçim olmadığını, gençler için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.
Gençlere ve gençlerin toprağına sahip çıkmasına çok önem verdiğini kaydeden Başbakan Özgürgün,  gençlerin yaşadıkları topraklara atacakları her pençenin, KKTC’nin geleceğine atılmış bir harç olduğunu vurguladı.
Başbakan Özgürgün, Hükümetin, geçmiş bir buçuk yıl içinde çiftçiye, hayvancıya hiç sıkıntı çektirmediğini söyledi.
Köye, köylüye, çiftçiye, üreticiye en değer veren hükümet olduklarını, çiftçinin, hayvancının, üreticinin yatırımcının parasının zamanında ödendiğini anlatan Başbakan Özgürgün, bu çalışmaların çok önceden başladığını ve o zaman gündemde seçim olmadığını, bunun seçim yatırımı olmadığını söyledi. 
Törende; İçişleri Bakanı Kutlu Evren, Paşaköy Belediye Başkanı Habil Tülücü, Ulukışla muhtarı Erdal Özata da birer konuşma yaptı.


Özgürgün’ün dünkü kabulleri…
Öte yandan Başbakan Hüseyin Özgürgün dün, Türkiye Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Ümit Yalçın ile Gürsel Benan başkanlığındaki Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği Yönetim Kurulu heyetini ayrı ayrı kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473