banner564

“İş barışı sağlanmalı”

Tamay Soysan, Tel-Sen’in başlattığı eylemlerin dozunu artırarak devam edeceğini söyledi

“İş barışı sağlanmalı”
banner598

Telekomünikasyon Dairesi’nde örgütlü bulunan Tel-Sen, eylemlerine devam edecek.

Tel-sen Başkanı Tamay Soysan yaptığı açıklamada, Lefkoşa’dan sonra Mağusa da gerçekleştirdikleri eylemin çalışanların sendikasının yanında, sendikasıyla aynı fikirde ve birlikte hareket etme kararlılığında olduğunu gösterdiğini söyledi.
Soysan, “Eylemlerimiz artarak ve eylemlerimizin dozu artarak devam edecektir. Bir sonraki eylem Girne de gerçekleştirilecektir” dedi.
Tel-Sen’in kendi üzerine düşen çalışmayı daha önce de yaptığını gerek bakanlığa gerekse siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin bilgisine böyle bir çalışmayı sunduğunu anımsatan Soysan, şimdi de yarın saat 10.00’da Ulaştırma Bakanı’na iletilmek üzere buna benzer bir çalışma sunacaklarını söyledi.
Halka kaliteli hizmetin yolu iyi bir organizasyondan, duyulan malzeme ve teknik teçhizat ihtiyaçlarının karşılanmasından, yatırımdan ve çalışanın çalışma koşullarının iyileştirilmesinden geçtiğini vurgulayan Soysan, bu bağlamda bekleyen ve çok büyük rakamlara ihtiyaç duyulmayan onlarca projenin bir an evvel hayata geçmesini, eksik teknik teçhizat ve malzemeye duyulan ihtiyaçların giderilmesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473