banner564

Kriz onları da etkiledi

Milletvekillerinin büyük bir kısmı bayram tatilini Kıbrıs’ta geçirecek

Kriz onları da etkiledi
banner598

 Serdar ŞENGÜL 

   Yarın başlayacak olan 3 günlük Ramazan Bayramını vatandaşların büyük bir çoğunluğu gibi Kıbrıs’ta geçirecek olan milletvekilleri “En güzel şey ailenin yanında olmaktır” dedi.
   Diyalog muhabirinin görüşlerine başvurduğu milletvekilleri ekonomik krizin herkesi etkilediğine dikkat çekti.

Ne dediler?.. Ne dediler?..

Menteş Gündüz (UBP Milletvekili) :     
Yurt içinde ailemle birlikte olacağım. Ekonomik bir nedenden dolayı değil, Aile büyüklerini geleneksel olarak her bayram kutluyoruz. Bu Bayramda tüm sıkıntılara rağmen vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum. Ayrıca tüm Dünyada savaşların yerini bayram tadında esenlikli günlerin almasını temenni ederim.
Hasan Taçoy: (Ekonomi ve Enerji Bakanı)
Bu bayramda her bayram olduğu gibi ailem ve aile büyüklerimle geçireceğim, bayramda genellikle yurtdışı tatiline çıkmıyoruz, gelenekselleşmiş bayram atmosferimizi her bayram muhafaza ediyoruz. Tüm İslam aleminin ve KKTC halkının şeker bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayram sonrasında umut dolu bir KKTC için müjde veriyorum. Daha yaşanabilir ve umut dolu bir KKTC için hükümet olarak tam ve bütün olarak el ele ve biriz. Mutlu bayramlar.  
Özdemir Berova (UBP Milletvekili): 
Bayram tatilimizi ailemizle beraber geçireceğiz, yurtiçindeki akraba ziyaretlerinde bulunacağız. Halkımıza mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum. Tüm halkımızın bayram tatili şeker tadında geçsin. Bayram sonrasında halkımızla beraber yepyeni bir KKTC için mücadele edeceğiz.
Kutlu Evren (UBP Milletvekili):
Her kesim gibi ekonomik durumdan dolayı bizler de etkilendik. Bu yüzden bayram tatilinde ailemle beraber yurt içinde olmayı tercih ediyoruz. Kısacası Bayrama ekonomik güçlüklerle giriyoruz, her şeye rağmen halkımızın şeker bayramını huzurlu geçirmesini dilerim. Herkes bütçesi el verdiğince bayramı kaliteli geçirmelerini tavsiye ediyorum.  Bayram sonrasında halkımıza umut dolu  sürprizlerimiz olacak.
Fikri Ataoğlu (DP Milletvekili) : 
Çekirdek ailemle beraber bayram tatilini yurt dışında geçireceğim.  3 yıl aralıksız yoğun bir bakanlık dönemi sonrasında aileme bu sayede vakit ayırabileceğim. Halkımıza yürekten mutlu bayramlar dilerken, yüzlerinde tebessümü ve iyiliği eksik etmediği  hep umutla nice bayramlara diliyorum.
Koral Çağman (DP Milletvekili): 
Bayramı ailemle geçireceğim, aile içi ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle de  halkımıza en içten dileklerimle şeker tadında geçirecekleri mutlu ve huzurlu bayramlar ve esenlikler dilerim.

Sıla Usar İncirli (CTP Milletvekili):
Şeker bayramını ailemle geçireceğim, yakınlarımızı ziyaret edeceğiz. Vatandaşlarımıza güzelliklerin , barış ve umutla var olduğu, esenlik dolu mutlu bayramlar diliyorum.

Erkut Şahali (CTP Milletvekili)
Bayram tatilimi partimizin planladığı şekliyle programlamış bulunmaktayım, ayrıca ailemle vakit geçireceğim. Halkımıza dargınlıkların ve küslüklerin olmadığı samimi ve huzurlu bir bayram ortamı diliyorum.’
Biray Hamzaoğulları (CTP Milletvekili): 
Her bayram olduğu gibi bayramın ilk iki günü kardeşlerimizle annemizin evinde kutlayacağız, geleneksel bayram programımız her yıl böyledir. Tüm vatandaşlarımıza ise kazasız belasız, trafikte daha dikkatli ve güvenli bayramlar diliyorum. Hayatın kısa olduğunu unutmayıp bu şeker bayramında tüm sevdiklerimizi ihmal etmeyelim.
Jele Refik Rogers (HP Milletvekili):
Bu bayramı ailem ve arkadaşlarımla Karpaz’da geçireceğiz. Cennet ülkemizin en güzel yerinde bayram tatili yapacağız. Vatandaşlarımızda sevdikleriyle dolu dolu bir tatil geçirmelerini diliyorum.
Hasan Topal (HP Milletvekili):
Bayram tatilini ailemizle geçireceğiz. Ülkemiz başta olmak üzere tüm Müslümanların mübarek şeker bayramlarını kutluyorum. Bayramda israftan uzak durarak, özellikle yiyecek ve içecekleri kararında israf etmeden kullanmalarını önerir, sağlıklı bayram geçirmelerini dilerim.
Gülşah Sanver Manavoğlu (HP Milletvekili): 
Ailemle beraber bayram tatilini Dünyadaki olumsuzluklardan dolayı ve maddi külfet olmaması için yurt içinde geçireceğiz.  Vatandaşlarımıza bayram tatili süresince alkol almamaları, alkollü araç kullanmamaları ve telefonla sürüş esnasında konuşmamaları mesajını vermek isterim. Güvenli ve huzurlu bayramlar herkese.
Erhan Arıklı (YDP Genel Başkanı):
Bayram süresince partimizin halkımız tebrik etme programıyla tüm ilçelerde olacağız. Bu vesileyle halkımızla bayramlaştıktan sonra ailemle zaman geçireceğim.  Tüm İslam alemine bu vesileyle huzurlu , bereketli ve sağlıklı bayram temennimi iletir, halkımıza esenlikler ve mutluluklar dilerim.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

AHİRETTE DE ,CEHENNEMİN DİBİNDE !!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474