banner564

Sevenleri şokta

İhtiyat Sandığı çalışanlarından İrfan Erbay henüz 44 yaşında hayatını kaybetti

Sevenleri şokta
banner598

 Onur ULAĞ

   İhtiyat Sandığında görev yapan evli ve 2 çocuk babası 44 yaşındaki İrfan Erbay dün sabah saatlerinde evinde ölü bulundu. Erbay’ın ani ölümü büyük üzüntü yaratırken, siyasiler de sosyal medya hesaplarından mesaj yayınlayarak yaşadıkları şoku dile getirdi. 
   Göğüs ağrısı yaşadığı belirtilen Değirmenlik sakini İrfan Erbay'ın dün sabah hayatını kaybetmesi üzerine kalp krizi geçirmiş olabileceği üzerinde duruluyor.  Haberi duyan çevresi ve iş arkadaşları üzüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak dile getirdi. 
Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan da yaşanan üzüntüyü sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. 
    Özersay şöyle dedi:
   “Çocukluk arkadaşım, Değirmenlik’teki anılarımın ortağı, güzel insan, ne zaman ihtiyacımız olsa bir el at desek atılıp gelen emeğini acımayan gerçek bir dost. Çok sevdiğin, ağzından hiç düşürmediğin toprağa zamansız kavuşuyorsun, oysa mekanın bellidir, cennettir. Nurlar içinde uyu canım arkadaşım.” 
Tolga Atakan’ın mesajaı:
   “Günlük kısır çekişmelerin, yaşadığımız tartışmaların, hırsların kısaca dünyanın ne kadar yalan olduğunu böyle duvara vurunca anlıyoruz işte  ışıklar içinde uyu İrfan abi.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473