banner564

Şişeler havada uçtu

Dereboyu’ndaki bir barda aşırı derecede alkol alan BM  Barış Gücü askerleri, kızlara tacizden sonra sivillerle kavgaya tutuştu

Şişeler havada uçtu
banner598

Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’da kafe barların bulunduğu Dereboyu’nda dün sabah saatlerinde iki grup arasında çıkan kavganın ardından bölge adeta savaş alanına döndü. Elde edilen bilgilere göre Dereboyu’ndaki bir barda aşırı derecede alkol alan BM  Barış Gücü askerleri, kızlara tacizden sonra sivillerle kavgaya tutuştu.
Diyalog’a konuşan bir görgü tanığı,  askerlerin aşırı alkollü olduğunu ve mekana bu şekilde alamayacaklarının söylenmesi üzerine olayların fitilinin ateşlendiğini aktardı.
Aynı görgü tanığının anlattığına göre, tüm uyarılara rağmen mekanı terk etmek istemeyen BM askerileri üstlerinde bulunan kıyafetleri çıkarıp barda bulunan kızlara tacize başladı. Askerlerin bu davranışına kayıtsız kalmayan bardaki diğer grup olaya müdahale etti. İki grup arasında sözlü sataşmayla başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Şişeler ve taşların havada uçuştuğu kavgada arada kalanlar yaralandı. Çevre sakinlerinin endişeli bakışları arasında süren kavgada etrafta park halindeki araçlar da zarar gördü. Kavga polisin olaya müdahalesi ile kontrol altına alındı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

alkollu içkiler, tüm kötülüklerin anasıdır(hadis-i şerif)

ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

İSİMLERİ MÜSLÜMAN İSMİ OLAN KKTC HALKI HEM ALKOLLU İÇKİ ÜRETİYOR HEM SATIYOR HEM DE İTHAL EDİYOR.......NERDE İSLAM NERDE KKTC HALKI??? TC HALKI DA AYNI DURUMDA.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473