banner564

Lefkoşa’da  toprağa verilecek

İstanbul’da yaşayan 40 yaşındaki Kıbrıslı Türk Selim Arslan, genç yaşta sevenlerine veda etti

Lefkoşa’da  toprağa verilecek
banner598

Ergün YAHAT
Türkiye’de yaşayan Kıbrıslı Türk 40 yaşındaki Selim Arslan, yakalandığı amansız hastalıktan dolayı yaşamını yitirdi. Yıllar önce İstanbul’a yerleşen ve orada tekstil işiyle uğraşan Arslan’ın üç ay önce çürük dişini çektirdiği, kanamanın hiç durmaması üzerine yapılan tahlillerde lösemi hastası olduğunun ortaya çıktığı öğrenildi. Aylardır kanser tedavisi gören Arslan, dün hayata veda etti.
Elde edilen bilgilere göre Arslan, iş bulamadığı için yıllar önce İstanbul’a yerleşti. Orada tekstil işiyle uğraşan Arslan,  ailesine de maddi destekte bulunuyordu. Türkiye’de yaşam mücadelesi veren Arslan, geçen yıl babasını kalp krizi sonucu kaybetti. Babasının ölümüyle ülkeye gelen ve bir süre kalan Arslan tekrar işlerinin başına döndü. Arslan’ın kaderi üç ay önce çürük dişini çektirmesiyle kötüye doğru değişti. Arslan’ın dişini çektirdikten sonra kanaması hiç durmadı. Bu durum üzerine yapılan tahlillerde Arslan’ın lösemi hastası olduğu ortaya çıktı. Üç aydır kemoterapi gören Arslan, yaşam mücadelesini kaybetti. Arslan, 40 yaşında kansere yenilerek hayata veda etti. Bekâr olduğu öğrenilen Arslan’ın cenazesinin ülkeye getirileceği ve Lefkoşa’da son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Lefkoşa’da iki ani ölüm
Öte yandan Lefkoşa Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi görmekte olan iki kişi aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.
Polis Basın Bülteni’ne göre, Lefkoşa Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yatılı tedavi gören Süleyman Hasan Avşar (E-84) pazartesi günü yaşamını yitirdi. Avşar’ın cesedi üzerinde yapılan otopside ölüm nedeni koah rahatsızlığı ve buna bağlı olarak gelişen solunum ve dolaşım yetmezliği olarak tespit edildi.
Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’nde önceki gün aniden yaşamını yitiren 47 yaşındaki Sami Ulu’nun ölüm sebebinin tespiti için doku örnekleri alındı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2018, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474