banner564

Öldürmeye teşebbüsle suçlanıyor

Kız arkadaşı Semiye Şeytan’ı av tüfeği ile vurarak ağır yaralayan Çağın Karadayı hakkındaki soruşturma sürüyor

Öldürmeye  teşebbüsle  suçlanıyor
banner598
Tartıştığı kız arkadaşı 31 yaşındaki Semiye Şeytan’ı av tüfeği ile vurarak yaralayan ve olayın ardından “öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklanan 24 yaşındaki zanlı Çağın Karadayı hakkındaki soruşturma sürüyor. Kalça ve uyluk kısmından vurularak yaralanan Şeytan’ın Lefkoşa Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi sürerken, zanlı Karadayı dün ek süre talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen ek tutukluluk duruşmasında olayla ilgili olgular bir kez daha aktarıldı.

Tedavisi sürüyor
Zanlı hakkındaki iddiaları ve olayın olgularını aktaran polis, 8 Ocak 2018 tarihinde saat 17.30 sıralarında Yaman Market arkasında meydana gelen olayda,  zanlı Çağın Karadayı’nın kendisini aldattığı gerekçesi ile kız arkadaşı Semiye Şeytan’a yaklaşık 2 metre mesafeden öldürmek maksadı ile ateş ettiğini ve ağır bir şekilde yaraladığını söyledi. Polis, Şeytan’ın sol kalça ve sol uyluk adalesinden vurularak ağır şekilde yaralandığını ve 112 Acil servisi ile hastaneye kaldırılarak yapılan müdahale doğrultusunda cerrahi servisinde müşahede altına alındığını kaydetti. 

Polise gidip teslim oldu
Şeytan’ın tedavisinin sürdüğünü, olay yerinden ayrıldıktan sonra tüfek ile polise giderek teslim olan zanlının gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini kaydeden polis,
olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Polis, tüfeğin balistik incelemesinin henüz sonuçlanmadığını belirterek, zanlının 5 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 01:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473