banner564

GG’ye destek

Gençlik Gücü Hentbol Takımı’nın forma sponsoru Umut Öksüz oldu

GG’ye destek
banner598
Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü’nün bu yıl yeniden oluşturduğu hentbol takımı, sezon öncesi güç toplama çalışmalarını sürdürüyor. Umut Öksüz, Gençlik Gücü Hentbol Takımı’na forma sponsoru oldu.
Birçok firmanın forma sponsoru olabileceğini belirten Gençlik Gücü Hentbol Takım Sorumlusu Zeeb Choudhry, “İyi bir hentbol takımı oluşturduk. Başarılı olacağımıza kesin gözü ile bakıyoruz. Bu başarıdan gelecek mutluluğu sponsorlarımızla paylaşmak istiyoruz. Bu nedenle de ilk forma sponsoru olarak takımımıza verdiği destek nedeniyle Sayın Umut Öksüz’e teşekkür ederiz” dedi.

Hedef Final
Bir süredir DUB Fitness Salonu’nda çalışan Gençlik Gücü Hentbol Takımı’nın antrenmanlara başladığına dikkat çeken Zeeb Choudhry, “Takım antrenörümüz Turgut Karamanoğlu ile sezon öncesi ortaya koyduğunuz hedef finaldir. Gerekli transferler yapıldı. Forma sponsorlarımız da belirleniyor. Sıra hentbolcularımızın sahaya çıkıp galibiyetler elde etmesine gelmiştir” şeklinde konuştu.

İlk maç 18 Ocak’ta
Uzun yıllar sonra yeniden oluşturulan Gençlik Gücü Hentbol Takımı bu sezon ilk karşılaşmasına 18 Ocak 2018, Perşembe akşamı oynanacak olan Mişon Hentbol Turnuvası’nda çıkacak.
Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19:30’da başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 01:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474