banner564

‘Öpecem Seni’

Denktaş çifti birlikte şarkı söyleyerek hazırladıkları kliple halkın yeni yılını kutladı

‘Öpecem Seni’
banner598
Siyasi kişiliğinin yanı sıra müzisyen kişiliği ile de bilinen Demokrat Parti Genel Başkanı, Barbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş Kıbrıs Türk halkına çok anlamlı bir yeni yıl hediyesi verdi.
Eşi Müge Denktaş ile birlikte bir video hazırlayan Denktaş, sözleri Aysun Kahraman-Günay Bozkurt ve müziği Aysun Kahraman’a ait, Kıbrıs Türk halk ezgileri ile süslü ‘Öpecem Seni’ adlı parçayı seslendirdi.
Youtube üzerinden yayınlanan parçayı bir de klip ile süsleyen Denktaş çiftinin bu düeti kısa sürede tıklanma rekorları kırarak çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı.
Serdar Denktaş’ın gitarı ile çaldığı parçada, çiftin mükemmel bir uyum içerisinde olduğu gözlenirken, Müge Denktaş’ın profesyonellere taş çıkartan bir performans sergilemesi sosyal medyada gündem oldu.

DP, yeni yıl kutlaması yaptı
Öte yandan Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş, KKTC çapındaki DP örgütlerinin katılım gösterdiği yemekte konuşan Denktaş, “Demokrat Parti, sadece seçim zamanı değil, her zaman parti örgütlerinin desteği ile çalışıp, bu örgütler sayesinde tüm ada insanının nabzını tutarak halka hizmet ediyor” dedi.
Denktaş, DP’nin sımsıkı kenetlenmiş olduğunun resminin geceye katılan kalabalık olduğunu ifade ederek, seçimlerden başarı ile çıkılacağına olan inancını yineledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474