banner564

“Sizlere güveniyorum”

Yılın son toplantısında gençlerle buluşan Erhürman, CTP’nin iktidara gelmesi durumunda yapacağı icraatları anlattı ve destek istedi

“Sizlere güveniyorum”
banner598

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, yılın son toplantısını gençlerle yaptı.

CTP’den yapılan açıklamaya göre, Mağusa’da toplanan gençler, yeni bir düzen yaratmayı vaat eden CTP’nin Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Programı hakkında bilgi aldı ve programın nasıl uygulanacağını sorguladı.
Erhürman toplantıda gençlere seslenerek, “Bugün de, gelecek de sizsiniz. Kendinize, halkımıza ve ülkemize güvenerek yeni bir düzen kurma hayalimize destek verin. Çok çalışıp başaracağız. Yozlaşmaya karşı birleşmeliyiz” dedi.
Onlarca yıl içinde oluşturulmuş yozlaşmış sistemin hukuksuz, adaletsiz, kayırmacı olduğunu, insanları üretkenlikten, yaratıcılıktan uzaklaştırdığını, potansiyellerini kullanamaz hale getirdiğini ifade eden Erhürman, şöyle dedi:
“Bu ülkede ve ülke dışında çok zeki, çok çalışkan, çok başarılı insanlarımız, gençlerimiz var. Her birinin gurur duyulacak başarı hikayeleri var. Mesele artık tek tek başarı hikayelerini, doğru bir planlama ve programlama ile ve doğru politikaları uygulayarak toplumsal bir başarı hikayesine dönüştürmektir. Kıbrıs Türk halkı bunu başaracak yeteneğe de, zekaya da, insan kaynağına da sahip. Programımız da, kadromuz da hazır. Biz bunun için göreve geleceğiz. Bu düzeni sizlerle, halkımızla birlikte değiştireceğiz.”
Erhürman, Özgürgün’ün banka hesapları konusunda hala bir açıklama yapmamasını da eleştirerek, tüm bu olanlar karşısında Kıbrıs Türk halkının doğru olanı yapacağını ve UBP’yi ve temsil ettiği zihniyeti artık geride bırakacağını söyledi. Beş yıl daha bu halkın geleceğini çalmalarına izin vermeyeceklerini belirten Erhürman, “Bunlar memleketi babalarının malı sanıyor. Ama işler değişiyor. Olanı biteni halk duydu, gördü, biliyor. O nedenle değil midir ki kaçacak delik arıyorlar, çıkamıyorlar karşımıza” dedi.
Erhürman sözlerini şöyle tamamladı:
“Ülkede para var. Her şeyi planlayıp bu halkın tek bir kuruşunu heba etmeyeceğiz. Bu hükümet reformları hayata geçireceği sözüyle hükümete geldi ve kendi imzası bulunan işleri yapmadığı için 540 milyon TL’lik reform destek ödeneği kullanılamadı. İki yıldır aralıksız ülkeyi geziyorum. Üreten kesimleri, insanları dinledim. Çok zor şartlar altında var olmuşlar ve başarmışlar. CTP döneminde gençlerin, kadınların ve engellilerin işgücü piyasasına katılması öncelik olacak. Üretim imkanı bizim dönemimizde yaratılacak. Sıfır faizli, uzun vadeli krediler de dahil mikro krediler de vererek girişimlerin hemen başlatılmasına destek vereceğiz. Bu ülkeyi siz değiştireceksiniz. Bizim görevimiz sizlerin önünü açmak olacak. Eminiz ki sizlerin önünüzü açtığımızda, siz bu işi başaracaksınız. Size güveniyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474