banner564

Sorumlu reklam ajansı

Lefkoşa Hasan Tahsin Caddesinde çevre kirliliği yaratan tabela hakkında ilgili firma açıklama yaptı

Sorumlu reklam ajansı
banner598
Diyalog Gazetesinde yayınlanan ve görüntüsüyle çevre kirliliği yaratıyor haberinin ardından, ilgili firma da bu konu hakkında bir açıklama yaptı.
Lefkoşa Hasan Tahsin Caddesinde, bir vatandaşın evinin damına monte edilen ve elektrik borcu ihtilafı nedeniyle bakımsızlıktan çürüyüp, görüntü kirliliği yaratan reklam tabelasındaki ürünü adamıza getiren Ramadan Cemil İşletmeleri, aradaki ihtilaftan sorumlu olmadıklarını açıkladı. 

“Reklam ajansına her türlü ödeme yapıldı”
Firma yetkilisi, söz konusu tabelanın bir reklam ajansından kiralandığını, kontratın da ev sahibi Behiç Çobanoğulları  ile Avesa Reklam Ajansı arasında yapıldığını belirtti. Sözleşmede belirtilen her türlü ödemeyi reklam ajansına yaptıklarını belirten yetkili, mevcut sorunda Ramadan Cemil İşletmeleir’nin herhangi bir hatasının olmadığını vurguladı.

“Tabelayı kaldırmak istedik ancak...”
Bu arada çevre konusunda son derece hassas bir işletme olduklarını belirten yetkili, bu sebeple de sözkonusu reklam panosunun görüntüsünden rahatsız olmaları nedeniyle ev sahibi ile daha önceden temasa geçerek yıpranan tabelayı kaldırmak istediklerini belirtti. Ancak ev sahibinin bu taleplerini geri çevirdiğini kaydetti.

“Kira kontratı bir yıllıktı”
Diyalog muhabirinin konu hakkında görüşüne başvurduğu reklam ajansı yetkilisi de apartman sahibi ile reklam kontratlarının bir yıl olduğunu ve kendisine gerekli ödemeyi yaptıklarını söyledi. Kontratın geçerli olduğu sürede tüm yükümlülüklerini yerine getirdiklerini savunan reklam ajansı yetkilisi, kontratın bittiği tarihten itibaren herhangi bir sorumluluklarının olmadığını ve bu tarihten soraki tüm sorumluluğun ev sahibi ile ilgili firma arasında çözülmesi gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2014, 09:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish powet
Turkish powet - 1 yıl Önce

Çinliler dışında onlar güzel pangolin corbasi yapiyormus

Turkish power
Turkish power - 1 yıl Önce

Kossan ne olur kosmasan ne olur giren girmiş olmuş bitmiş sen ancak kıçına neft yağı süren essekler gibi koşarsın ezik kronik loser

Trakya’dan
Trakya’dan - 1 yıl Önce

Aç gözlü insan dünyayı tamamen bitirmeden durmayacak.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474